|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:59 am
Kiray taki juz jestem zimny dran cool Aid ty se ze mna nie baw tylko zajmij sie Lethiel swoja nowa najlepsza przyjaciolka ale ona ma na sobie rozowe elementy garderoby! ja sie boje rozowego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:00 am
Aidanna Kiray taki juz jestem zimny dran cool Aid ty se ze mna nie baw tylko zajmij sie Lethiel swoja nowa najlepsza przyjaciolka ale ona ma na sobie rozowe elementy garderoby! ja sie boje rozowego crying ona pomoze ci pokoac strach wkoncu od tego sa przyjaciolki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:00 am
Lethiel Aidanna Lethiel Aidanna Lethiel I mna ! 4laugh twoja nowa naaajlepsiejsza przyjaciolka whee whee whee znikad ratunku crying 4laugh heart *wlazi jej na glowe i robi w nich gniazdo* w jakich nich moja nowa najlepsiejsza z najlepszych przyjaciolko ? O.o heart w nich... w tych wlosach... nyoooo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:01 am
Aidanna Kiray taki juz jestem zimny dran cool Aid ty se ze mna nie baw tylko zajmij sie Lethiel swoja nowa najlepsza przyjaciolka ale ona ma na sobie rozowe elementy garderoby! ja sie boje rozowego crying crying to... to specjalnie dla ciebie bylo crying heart crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:01 am
Aidanna Kiray taki juz jestem zimny dran cool Aid ty se ze mna nie baw tylko zajmij sie Lethiel swoja nowa najlepsza przyjaciolka ale ona ma na sobie rozowe elementy garderoby! ja sie boje rozowego crying najlepszym sposobem na pozbycie sie fobii jest obcowanie z elementem budzacym strach wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:02 am
Kiray Aidanna Kiray taki juz jestem zimny dran cool Aid ty se ze mna nie baw tylko zajmij sie Lethiel swoja nowa najlepsza przyjaciolka ale ona ma na sobie rozowe elementy garderoby! ja sie boje rozowego crying ona pomoze ci pokoac strach wkoncu od tego sa przyjaciolki ale, ale.... gonk czemu mi to robisz *wyplatuje sie z wlosow Lethiel i przywiazuje sie do Kiraya* ja nie chce sie z nia przyjaaaaaaznic nyooooo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:02 am
Aidanna Lethiel Aidanna Lethiel Aidanna Lethiel I mna ! 4laugh twoja nowa naaajlepsiejsza przyjaciolka whee whee whee znikad ratunku crying 4laugh heart *wlazi jej na glowe i robi w nich gniazdo* w jakich nich moja nowa najlepsiejsza z najlepszych przyjaciolko ? O.o heart w nich... w tych wlosach... nyoooo xp oh ! to takie mile ! 4laugh chcesz byc blizej mnie i nawet zrobic mi pięęękną fryzure zebysmy mogly wreszcie wygladac coraz bardziej podobnie az w koncu staniemy sie taaakie saaame ! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:03 am
Lethiel Oh Bucuuusiu ! 4laugh czy ty tez chcialbys sie zaprzyjaznic z Aid ? whee ona jest taka suuuuper ! 3nodding heart pika!! 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:04 am
Lethiel oh ! to takie mile ! 4laugh chcesz byc blizej mnie i nawet zrobic mi pięęękną fryzure zebysmy mogly wreszcie wygladac coraz bardziej podobnie az w koncu staniemy sie taaakie saaame ! 4laugh heart *przywiazana do Kiraya* juz sie do Ciebie nie zblize... co ja przezylam w tych twoich blond herach za tragiczne przezycia... ja sie Ciebie booooju crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:05 am
Aidanna Kiray Aidanna Kiray taki juz jestem zimny dran cool Aid ty se ze mna nie baw tylko zajmij sie Lethiel swoja nowa najlepsza przyjaciolka ale ona ma na sobie rozowe elementy garderoby! ja sie boje rozowego crying ona pomoze ci pokoac strach wkoncu od tego sa przyjaciolki ale, ale.... gonk czemu mi to robisz *wyplatuje sie z wlosow Lethiel i przywiazuje sie do Kiraya* ja nie chce sie z nia przyjaaaaaaznic nyooooo.... eek ..... ............. ......... ..... ... . ale..ale.. no trudno ! 4laugh nie musisz chciec ! przyjazn przyjdzie sama z czasem ! whee whee whee
Prawda Opcatczu ? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:06 am
Aidanna ale, ale.... gonk czemu mi to robisz *wyplatuje sie z wlosow Lethiel i przywiazuje sie do Kiraya* ja nie chce sie z nia przyjaaaaaaznic nyooooo.... Aid jestes juz duza dziewczynka i nie mozesz tak histeryzowac... i nie mow tak bo robisz przykrosc swojej najlepszej przyjaciolce bo to wcale nei jest zabawne Leth przytul sie do Aid i powiedz jej ze nadal jestescie przyjaciolkami i wcale nie jestes zla na nia, a pozniej sie pobawcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:08 am
Kiray Aidanna ale, ale.... gonk czemu mi to robisz *wyplatuje sie z wlosow Lethiel i przywiazuje sie do Kiraya* ja nie chce sie z nia przyjaaaaaaznic nyooooo.... Aid jestes juz duza dziewczynka i nie mozesz tak histeryzowac... i nie mow tak bo robisz przykrosc swojej najlepszej przyjaciolce bo to wcale nei jest zabawne Leth przytul sie do Aid i powiedz jej ze nadal jestescie przyjaciolkami i wcale nie jestes zla na nia, a pozniej sie pobawcie 4laugh *biegnie do Aid* jak moglabym sie na ciebie gniewac najlepsiejsza przyjaciooolko ! 3nodding *tuul ja mooocnooo* whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|