|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:49 am
Lethiel Omega Sun Kiray moja starsza przez pewien czas scigala sie z ciotka ktora ma wiecej "chwastow" w domu... gdy doszlo juz do 200 to sie im znudzilo... ty nie wiesz jak to jest gdy starsza zmienia im ziemie... a ty musisz latac z tymi kwiatkami po calym domu i je przynosic [niektore sa ciezkie] i dlatego ja nie mam zadnych roslin xd Nawet kaktusy mi uschly sweatdrop a ja mam fiolka, ktory pare razy w roku umiera, bo zapominam go podlewac i zostaja mu takie male suche badylki a potem zmartwychwstaje i jest taki sliczny i kwitnacy mrgreen heart lubisz patrzec jak on cierpi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:50 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna eek krzywde mam Ci zrobic? scream tak poprosze polkilo hmm... *przytula sie do niego i caluje w policzek* domokun wiesz Aid fajnie ze ci sie podobam [wkoncu ktorej sie niepodobam mrgreen ] ... no ale jestes z Ozzwaldem, a ja kumplowi nie bede robil za plecami... i dlatego sie z toba nie umowie, ani nie zdarzy sie nic z tych rzeczy o ktorych myslalas... nie rozpaczaj... bedziesz musiala zadowolic sie Przemkiem I mna ! 4laugh twoja nowa naaajlepsiejsza przyjaciolka whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:50 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna eek krzywde mam Ci zrobic? scream tak poprosze polkilo hmm... *przytula sie do niego i caluje w policzek* domokun wiesz Aid fajnie ze ci sie podobam [wkoncu ktorej sie niepodobam mrgreen ] ... no ale jestes z Ozzwaldem, a ja kumplowi nie bede robil za plecami... i dlatego sie z toba nie umowie, ani nie zdarzy sie nic z tych rzeczy o ktorych myslalas... nie rozpaczaj... bedziesz musiala zadowolic sie Przemkiem jak mogles mi to zrobic... najpierw Beczuszka mnie zostawila... eraz ty... o ja biedny rodzyn... co ja teraz poczne crying *tajniacko wsadza mu badylek do ucha i prubuje dziugnac go w mozg* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:51 am
Aidanna no bolsa nigdy nie pilam... mi wystarczy jeden drink smirnofa i juz glupawka rofl Ozz swiadkiem rofl ach ta wspolczesna mlodzierz... kto bedzie podtrzymywal ta piekna Polska tradycje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:52 am
Kiray Lethiel Omega Sun Kiray moja starsza przez pewien czas scigala sie z ciotka ktora ma wiecej "chwastow" w domu... gdy doszlo juz do 200 to sie im znudzilo... ty nie wiesz jak to jest gdy starsza zmienia im ziemie... a ty musisz latac z tymi kwiatkami po calym domu i je przynosic [niektore sa ciezkie] i dlatego ja nie mam zadnych roslin xd Nawet kaktusy mi uschly sweatdrop a ja mam fiolka, ktory pare razy w roku umiera, bo zapominam go podlewac i zostaja mu takie male suche badylki a potem zmartwychwstaje i jest taki sliczny i kwitnacy mrgreen heart lubisz patrzec jak on cierpi? czasami ninja heart mysle ze to bardziej przez bliskie sąsiedztwo moich kaktusow ktore za woda nie przepadaja xD co bede go podlewac zeby tamtym sie przykro zrobilo ? nu nu nu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:52 am
Lethiel Kiray Aidanna Kiray Aidanna eek krzywde mam Ci zrobic? scream tak poprosze polkilo hmm... *przytula sie do niego i caluje w policzek* domokun wiesz Aid fajnie ze ci sie podobam [wkoncu ktorej sie niepodobam mrgreen ] ... no ale jestes z Ozzwaldem, a ja kumplowi nie bede robil za plecami... i dlatego sie z toba nie umowie, ani nie zdarzy sie nic z tych rzeczy o ktorych myslalas... nie rozpaczaj... bedziesz musiala zadowolic sie Przemkiem I mna ! 4laugh twoja nowa naaajlepsiejsza przyjaciolka whee whee whee znikad ratunku crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:53 am
Aidanna Lethiel I mna ! 4laugh twoja nowa naaajlepsiejsza przyjaciolka whee whee whee znikad ratunku crying 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:53 am
Kiray Aidanna no bolsa nigdy nie pilam... mi wystarczy jeden drink smirnofa i juz glupawka rofl Ozz swiadkiem rofl ach ta wspolczesna mlodzierz... kto bedzie podtrzymywal ta piekna Polska tradycje... napewno te male rozowe dzieci @.@ domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:55 am
Aidanna Kiray Aidanna Kiray Aidanna eek krzywde mam Ci zrobic? scream tak poprosze polkilo hmm... *przytula sie do niego i caluje w policzek* domokun wiesz Aid fajnie ze ci sie podobam [wkoncu ktorej sie niepodobam mrgreen ] ... no ale jestes z Ozzwaldem, a ja kumplowi nie bede robil za plecami... i dlatego sie z toba nie umowie, ani nie zdarzy sie nic z tych rzeczy o ktorych myslalas... nie rozpaczaj... bedziesz musiala zadowolic sie Przemkiem jak mogles mi to zrobic... najpierw Beczuszka mnie zostawila... eraz ty... o ja biedny rodzyn... co ja teraz poczne crying *tajniacko wsadza mu badylek do ucha i prubuje dziugnac go w mozg* ninja taki juz jestem zimny dran cool Aid ty se ze mna nie baw tylko zajmij sie Lethiel swoja nowa najlepsza przyjaciolka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:55 am
Oh Bucuuusiu ! 4laugh czy ty tez chcialbys sie zaprzyjaznic z Aid ? whee ona jest taka suuuuper ! 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:56 am
Lethiel Aidanna Lethiel I mna ! 4laugh twoja nowa naaajlepsiejsza przyjaciolka whee whee whee znikad ratunku crying 4laugh heart *wlazi jej na glowe i robi w nich gniazdo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna napewno te male rozowe dzieci @.@ domokun jeszcze jest nadzieja....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Aid ty se ze mna nie baw tylko zajmij sie Lethiel swoja nowa najlepsza przyjaciolka *macha do niej zachęcajaco* wink heart
to lepsze niz ibuprom xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:57 am
Aidanna Lethiel Aidanna Lethiel I mna ! 4laugh twoja nowa naaajlepsiejsza przyjaciolka whee whee whee znikad ratunku crying 4laugh heart *wlazi jej na glowe i robi w nich gniazdo* w jakich nich moja nowa najlepsiejsza z najlepszych przyjaciolko ? O.o heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|