|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:38 am
Lethiel Omega Sun Lethiel diecisz sie ? O.o a po co ? blaugh heart W pewnym sensie, ale nie odchudzajaco. Po prostu staram sie zdrowo odzywiac. aaa.. no to co innego ;3 no ale przeciez troszku slodyczy od czasu do czasu nie zaszkodzi prawda ? heart
wczoraj zezarlam 4 lizaki.. a mraaaa xD od czasu do czasu nie, ale jak sa w domu to trudno obok nich przejsc obojetnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:39 am
Kiray Aidanna nowe smaki voodki bolsa beda... cytrynowa, pomaranczowa, owoce lesne i guarana xp *przeglkada detal* i grapefruitowa finlandia xp nei masz jeszcze 18 lat wiec nei powinno cie to interesowac no to co rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:39 am
Aidanna wara odemnie! *chowa sie za Omi* domokun alez ja sie chcialam z toba zaprzyjaznic ! 4laugh heart mamy tyyyle wspolnego ! 4laugh 4laugh *rozklada rece do uścisku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:40 am
Aidanna wara odemnie! *chowa sie za Omi* domokun ja sie w nic nie mieszam wink *odsuwa sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:40 am
Omega Sun Lethiel Omega Sun Lethiel diecisz sie ? O.o a po co ? blaugh heart W pewnym sensie, ale nie odchudzajaco. Po prostu staram sie zdrowo odzywiac. aaa.. no to co innego ;3 no ale przeciez troszku slodyczy od czasu do czasu nie zaszkodzi prawda ? heart
wczoraj zezarlam 4 lizaki.. a mraaaa xD od czasu do czasu nie, ale jak sa w domu to trudno obok nich przejsc obojetnie wink masz racje x3 *buszuje po domu*
po za tym zdrowe zarelko nie jest zle ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:41 am
Aidanna Kiray Aidanna Kiray Aidanna *daje mu kwiatka* jak ja was kocham rofl mrgreen xd : gonk: wez odemnie te zielsko... mam dosyc kwiatkow... dlaczego? crying wystarczy ze moja starsza uwielbia zielen w domu... ale kwiatki sa fajne... xd chociaz patrzac na juke mojej siostry ''bonsai'' od pieciu lat taka sama wielkosc, a reszta roslinek jest moich i podlewam je raz na pol roki jak zaczynaja wiendnac rofl moja starsza przez pewien czas scigala sie z ciotka ktora ma wiecej "chwastow" w domu... gdy doszlo juz do 200 to sie im znudzilo... ty nie wiesz jak to jest gdy starsza zmienia im ziemie... a ty musisz latac z tymi kwiatkami po calym domu i je przynosic [niektore sa ciezkie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:42 am
Kiray Aidanna eek krzywde mam Ci zrobic? scream tak poprosze polkilo hmm... *przytula sie do niego i caluje w policzek* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:42 am
Kiray moja starsza przez pewien czas scigala sie z ciotka ktora ma wiecej "chwastow" w domu... gdy doszlo juz do 200 to sie im znudzilo... ty nie wiesz jak to jest gdy starsza zmienia im ziemie... a ty musisz latac z tymi kwiatkami po calym domu i je przynosic [niektore sa ciezkie] i dlatego ja nie mam zadnych roslin xd Nawet kaktusy mi uschly sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:43 am
Lethiel Aidanna wara odemnie! *chowa sie za Omi* domokun alez ja sie chcialam z toba zaprzyjaznic ! 4laugh heart mamy tyyyle wspolnego ! 4laugh 4laugh *rozklada rece do uścisku* *uklada palce w ksztalt krzyza* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:44 am
Aidanna Kiray Aidanna nowe smaki voodki bolsa beda... cytrynowa, pomaranczowa, owoce lesne i guarana xp *przeglkada detal* i grapefruitowa finlandia xp nei masz jeszcze 18 lat wiec nei powinno cie to interesowac no to co rofl no to to ze nie powinnas nawet wiedziec co to jest bols... dla twojego dobra powiem ci ze bols jest zly!! zly i niebezpieczny i powinnas go unikac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:44 am
Omega Sun Kiray moja starsza przez pewien czas scigala sie z ciotka ktora ma wiecej "chwastow" w domu... gdy doszlo juz do 200 to sie im znudzilo... ty nie wiesz jak to jest gdy starsza zmienia im ziemie... a ty musisz latac z tymi kwiatkami po calym domu i je przynosic [niektore sa ciezkie] i dlatego ja nie mam zadnych roslin xd Nawet kaktusy mi uschly sweatdrop a ja mam fiolka, ktory pare razy w roku umiera, bo zapominam go podlewac i zostaja mu takie male suche badylki a potem zmartwychwstaje i jest taki sliczny i kwitnacy mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:46 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna Kiray Aidanna *daje mu kwiatka* jak ja was kocham rofl mrgreen xd : gonk: wez odemnie te zielsko... mam dosyc kwiatkow... dlaczego? crying wystarczy ze moja starsza uwielbia zielen w domu... ale kwiatki sa fajne... xd chociaz patrzac na juke mojej siostry ''bonsai'' od pieciu lat taka sama wielkosc, a reszta roslinek jest moich i podlewam je raz na pol roki jak zaczynaja wiendnac rofl moja starsza przez pewien czas scigala sie z ciotka ktora ma wiecej "chwastow" w domu... gdy doszlo juz do 200 to sie im znudzilo... ty nie wiesz jak to jest gdy starsza zmienia im ziemie... a ty musisz latac z tymi kwiatkami po calym domu i je przynosic [niektore sa ciezkie] mamie naszczescie sie niechce przesadzac ich xp i cale szczescie, ze tacie sie niechce przesadzac... bo ich jeszcze wiecej... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:46 am
Aidanna Lethiel Aidanna wara odemnie! *chowa sie za Omi* domokun alez ja sie chcialam z toba zaprzyjaznic ! 4laugh heart mamy tyyyle wspolnego ! 4laugh 4laugh *rozklada rece do uścisku* *uklada palce w ksztalt krzyza* gonk no przestan zabawniaku hihihi 4laugh heart zobacz tylko ! i ty i ja mamy rozki ! 4laugh to znaczy ze powinnysmy sie trzymac razem ! 3nodding juuuz zaawsze i na zaaawsze whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:47 am
Aidanna Kiray Aidanna eek krzywde mam Ci zrobic? scream tak poprosze polkilo hmm... *przytula sie do niego i caluje w policzek* domokun wiesz Aid fajnie ze ci sie podobam [wkoncu ktorej sie niepodobam mrgreen ] ... no ale jestes z Ozzwaldem, a ja kumplowi nie bede robil za plecami... i dlatego sie z toba nie umowie, ani nie zdarzy sie nic z tych rzeczy o ktorych myslalas... nie rozpaczaj... bedziesz musiala zadowolic sie Przemkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:48 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna nowe smaki voodki bolsa beda... cytrynowa, pomaranczowa, owoce lesne i guarana xp *przeglkada detal* i grapefruitowa finlandia xp nei masz jeszcze 18 lat wiec nei powinno cie to interesowac no to co rofl no to to ze nie powinnas nawet wiedziec co to jest bols... dla twojego dobra powiem ci ze bols jest zly!! zly i niebezpieczny i powinnas go unikac... no bolsa nigdy nie pilam... mi wystarczy jeden drink smirnofa i juz glupawka rofl Ozz swiadkiem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|