|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:29 am
Kiray Omega Sun tylko, ze teraz dostaje mase PMow i friendrequestow od dziwnych ludzi ktorzy nagle chca byc moimi przyjaciolmi wink Nie ma sprawy, jak bedziesz w potrzebie to sie podziele kasa wink to dlatego ze jestes slawna... 4 miejsce to wkoncu cos... yba xd na szczescie od poniedzialku "slawni" beda inni ludzie ludzie i skoncza sie te lancuszki przyjazni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:30 am
Lethiel Omega Sun Lethiel >.> *tupu tupu* ofiaaary ! ibupromu ! >.< *tupu* *podaje jej ibuprom* "zly" dzien? O_o *skok na jej reke* *wyrywa ibuprom i chowa sie w cieniu* zapomnieli o ibupromie.. skonczyl sie.. a oni zapomnieli.. *kiw kiw* nie ma czekolady *kiw* czekolada Cie niestety nie poratuje, nie trzymam w domu nic slodkiego, zeby mnie nie kusilo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:30 am
Kiray Lethiel >.> *tupu tupu* ofiaaary ! ibupromu ! >.< *tupu* eh *z rezygnacja* znowu ona... mrgreen wink nie ma to jak gorace powitanie mrgreen heart *tuulu tuuulu* nie masz moze jakiejs ofiary an zbyciu ? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:31 am
Aidanna Kiray Aidanna *daje mu kwiatka* jak ja was kocham rofl mrgreen xd : gonk: wez odemnie te zielsko... mam dosyc kwiatkow... dlaczego? crying wystarczy ze moja starsza uwielbia zielen w domu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:31 am
Omega Sun Lethiel Omega Sun Lethiel >.> *tupu tupu* ofiaaary ! ibupromu ! >.< *tupu* *podaje jej ibuprom* "zly" dzien? O_o *skok na jej reke* *wyrywa ibuprom i chowa sie w cieniu* zapomnieli o ibupromie.. skonczyl sie.. a oni zapomnieli.. *kiw kiw* nie ma czekolady *kiw* czekolada Cie niestety nie poratuje, nie trzymam w domu nic slodkiego, zeby mnie nie kusilo diecisz sie ? O.o a po co ? blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:32 am
Lethiel Kiray Lethiel >.> *tupu tupu* ofiaaary ! ibupromu ! >.< *tupu* eh *z rezygnacja* znowu ona... mrgreen wink nie ma to jak gorace powitanie mrgreen heart *tuulu tuuulu* nie masz moze jakiejs ofiary an zbyciu ? xD *zbliza sie do Aid* fiu fiu *kiwa glowa w jej strone* ale jak by co to ja nic nei wiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:33 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna *daje mu kwiatka* jak ja was kocham rofl mrgreen xd : gonk: wez odemnie te zielsko... mam dosyc kwiatkow... dlaczego? crying wystarczy ze moja starsza uwielbia zielen w domu... ale kwiatki sa fajne... xd chociaz patrzac na juke mojej siostry ''bonsai'' od pieciu lat taka sama wielkosc, a reszta roslinek jest moich i podlewam je raz na pol roki jak zaczynaja wiendnac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:34 am
Kiray Lethiel Kiray Lethiel >.> *tupu tupu* ofiaaary ! ibupromu ! >.< *tupu* eh *z rezygnacja* znowu ona... mrgreen wink nie ma to jak gorace powitanie mrgreen heart *tuulu tuuulu* nie masz moze jakiejs ofiary an zbyciu ? xD *zbliza sie do Aid* fiu fiu *kiwa glowa w jej strone* ale jak by co to ja nic nei wiem wink ah ! ty to masz lep ! xD *puci go*
Aid Sloneczko ty moje witaj ! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:35 am
Lethiel diecisz sie ? O.o a po co ? blaugh heart W pewnym sensie, ale nie odchudzajaco. Po prostu staram sie zdrowo odzywiac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:36 am
Kiray Lethiel Kiray Lethiel >.> *tupu tupu* ofiaaary ! ibupromu ! >.< *tupu* eh *z rezygnacja* znowu ona... mrgreen wink nie ma to jak gorace powitanie mrgreen heart *tuulu tuuulu* nie masz moze jakiejs ofiary an zbyciu ? xD *zbliza sie do Aid* fiu fiu *kiwa glowa w jej strone* ale jak by co to ja nic nei wiem wink eek krzywde mam Ci zrobic? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:36 am
Aidanna nowe smaki voodki bolsa beda... cytrynowa, pomaranczowa, owoce lesne i guarana xp *przeglkada detal* i grapefruitowa finlandia xp nei masz jeszcze 18 lat wiec nei powinno cie to interesowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:37 am
Omega Sun Lethiel diecisz sie ? O.o a po co ? blaugh heart W pewnym sensie, ale nie odchudzajaco. Po prostu staram sie zdrowo odzywiac. aaa.. no to co innego ;3 no ale przeciez troszku slodyczy od czasu do czasu nie zaszkodzi prawda ? heart
wczoraj zezarlam 4 lizaki.. a mraaaa xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:38 am
Kiray Aidanna nowe smaki voodki bolsa beda... cytrynowa, pomaranczowa, owoce lesne i guarana xp *przeglkada detal* i grapefruitowa finlandia xp nei masz jeszcze 18 lat wiec nei powinno cie to interesowac przestan byc dla niej taki niedobry ! scream tylko sie czepiasz i czepiasz ! crying scream rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna eek krzywde mam Ci zrobic? scream tak poprosze polkilo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kiray Lethiel Kiray Lethiel >.> *tupu tupu* ofiaaary ! ibupromu ! >.< *tupu* eh *z rezygnacja* znowu ona... mrgreen wink nie ma to jak gorace powitanie mrgreen heart *tuulu tuuulu* nie masz moze jakiejs ofiary an zbyciu ? xD *zbliza sie do Aid* fiu fiu *kiwa glowa w jej strone* ale jak by co to ja nic nei wiem wink ah ! ty to masz lep ! xD *puci go*
Aid Sloneczko ty moje witaj ! 4laugh heart wara odemnie! *chowa sie za Omi* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|