|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:17 am
BeeWolf_san NAIN ... czemu oni to robia, powinna byc jakas poprawka do konstytucji, ktora znienawidziłem, przez Mgr. Laskowska, iż nie wolno wprowadzać prochibicji. mysla pewnie ze gnoja jutro do szkoly nie pojda tylko kupia sobie alko i sie spija blaugh tylko czemu MY porzadni obywatele mamy cierpiec z tego powodu... z reszta cos czuje ze w mojej miejscowosc zbyt nie beda przestrzegali tego zakazu mrgreen trzeba by zroganizowac jakis manifest z tego powodu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:19 am
Omega Sun Kiray Omi jak poszedl ten konkurs na avka? Bardzo dobrze Zajelam czwarte miejsce i dostalam 10k smile dziekuje za glos i jedynki dla konkurencji wink 4laugh niezle... nie dziekuj tylko sie kasiorka podziel mrgreen [taki klimatyczny joke]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:22 am
Kiray Omega Sun Kiray Omi jak poszedl ten konkurs na avka? Bardzo dobrze Zajelam czwarte miejsce i dostalam 10k smile dziekuje za glos i jedynki dla konkurencji wink 4laugh niezle... nie dziekuj tylko sie kasiorka podziel mrgreen [taki klimatyczny joke] tylko, ze teraz dostaje mase PMow i friendrequestow od dziwnych ludzi ktorzy nagle chca byc moimi przyjaciolmi wink Nie ma sprawy, jak bedziesz w potrzebie to sie podziele kasa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:23 am
Aidanna *daje mu kwiatka* jak ja was kocham rofl mrgreen xd gonk wez odemnie te zielsko... mam dosyc kwiatkow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:24 am
>.> *tupu tupu* ofiaaary ! ibupromu ! >.< *tupu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:25 am
Omega Sun tylko, ze teraz dostaje mase PMow i friendrequestow od dziwnych ludzi ktorzy nagle chca byc moimi przyjaciolmi wink Nie ma sprawy, jak bedziesz w potrzebie to sie podziele kasa wink to dlatego ze jestes slawna... 4 miejsce to wkoncu cos... yba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:26 am
Kiray Aidanna *daje mu kwiatka* jak ja was kocham rofl mrgreen xd : gonk: wez odemnie te zielsko... mam dosyc kwiatkow... dlaczego? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:27 am
Omega Sun Kiray Omega Sun Kiray Omi jak poszedl ten konkurs na avka? Bardzo dobrze Zajelam czwarte miejsce i dostalam 10k smile dziekuje za glos i jedynki dla konkurencji wink 4laugh niezle... nie dziekuj tylko sie kasiorka podziel mrgreen [taki klimatyczny joke] tylko, ze teraz dostaje mase PMow i friendrequestow od dziwnych ludzi ktorzy nagle chca byc moimi przyjaciolmi wink Nie ma sprawy, jak bedziesz w potrzebie to sie podziele kasa wink Bo jestes prawdziwą gwiaaazda teraz ! mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:27 am
Lethiel >.> *tupu tupu* ofiaaary ! ibupromu ! >.< *tupu* *podaje jej ibuprom* "zly" dzien?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:28 am
Lethiel >.> *tupu tupu* ofiaaary ! ibupromu ! >.< *tupu* eh *z rezygnacja* znowu ona... mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:28 am
nowe smaki voodki bolsa beda... cytrynowa, pomaranczowa, owoce lesne i guarana xp
*przeglkada detal*
i grapefruitowa finlandia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:29 am
Omega Sun Lethiel >.> *tupu tupu* ofiaaary ! ibupromu ! >.< *tupu* *podaje jej ibuprom* "zly" dzien? O_o *skok na jej reke* *wyrywa ibuprom i chowa sie w cieniu* zapomnieli o ibupromie.. skonczyl sie.. a oni zapomnieli.. *kiw kiw* nie ma czekolady *kiw*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|