|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:05 am
BeeWolf_san Aidanna Cremmy Tak, tez uwazam ze slonie sa nudne blaugh M3g4 offtop mode ;Pa czemu ty jestes klocem? Bee czemu on jest klocem... T-T tez chce byc tetrisem crying To ucałuj z jezyczkiem naszego mentora klocka klocka ... to sobie wsadz tego klocka spowrotem do D *foch*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:05 am
Kloc klocem, ale ja tam wole czcic Wielkiego Offtopa cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:06 am
Aidanna tez chcesz pogadac o moich jajnikach? eek xd Myśle, że dla Kiraja nie jest to bardzo frapujacy temat" jajniki Aidanny"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:07 am
Omi jak poszedl ten konkurs na avka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Aidanna tez chcesz pogadac o moich jajnikach? eek xd juz wolalbym o moich skarpetkach pogadac... zraniles moje biedne rodzynowe serducho! juz Cie nie lubie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna BeeWolf_san Aidanna Cremmy Tak, tez uwazam ze slonie sa nudne blaugh M3g4 offtop mode ;Pa czemu ty jestes klocem? Bee czemu on jest klocem... T-T tez chce byc tetrisem crying To ucałuj z jezyczkiem naszego mentora klocka klocka ... to sobie wsadz tego klocka spowrotem do D *foch* Całujac Wielkiego klocka to tak jak bys calowała Ozzwalda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:09 am
BeeWolf_san Aidanna tez chcesz pogadac o moich jajnikach? eek xd Myśle, że dla Kiraja nie jest to bardzo frapujacy temat" jajniki Aidanny" oi oi oi dzisiaj mogl bym pogadac o piwie... brakuje mi go... BTW wiecie ze jutro znowu jest prohibicja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:09 am
BeeWolf_san Aidanna tez chcesz pogadac o moich jajnikach? eek xd Myśle, że dla Kiraja nie jest to bardzo frapujacy temat" jajniki Aidanny" nie no mozemy porozmawiac o tym, ze czlowiek ma cztery sutki rofl BO MA! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:11 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna Cremmy Tak, tez uwazam ze slonie sa nudne blaugh M3g4 offtop mode ;Pa czemu ty jestes klocem? Bee czemu on jest klocem... T-T tez chce byc tetrisem crying To ucałuj z jezyczkiem naszego mentora klocka klocka ... to sobie wsadz tego klocka spowrotem do D *foch* Całujac Wielkiego klocka to tak jak bys calowała Ozzwalda. czyyli... jak pocaluje Ozziego to bedzie jakbym pocalowala Wielkiego klocka xd nyo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:11 am
Aidanna Kiray Aidanna tez chcesz pogadac o moich jajnikach? eek xd juz wolalbym o moich skarpetkach pogadac... zraniles moje biedne rodzynowe serducho! juz Cie nie lubie crying *taniec radosci* *szybko przestaje tanczyc* tego... Aid naprawde nie chcialem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:12 am
Kiray Omi jak poszedl ten konkurs na avka? no wlasnie, jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:13 am
Aidanna czyyli... jak pocaluje Ozziego to bedzie jakbym pocalowala Wielkiego klocka xd nyo! z jedna roznica Wielki Kloc tak nie cuchnie mrgreen xp wink cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:13 am
Kiray BeeWolf_san Aidanna tez chcesz pogadac o moich jajnikach? eek xd Myśle, że dla Kiraja nie jest to bardzo frapujacy temat" jajniki Aidanny" oi oi oi dzisiaj mogl bym pogadac o piwie... brakuje mi go... BTW wiecie ze jutro znowu jest prohibicja... NAIN ... czemu oni to robia, powinna byc jakas poprawka do konstytucji, ktora znienawidziłem, przez Mgr. Laskowska, iż nie wolno wprowadzać prochibicji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:14 am
Kiray Omi jak poszedl ten konkurs na avka? Bardzo dobrze Zajelam czwarte miejsce i dostalam 10k smile dziekuje za glos i jedynki dla konkurencji wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:16 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna tez chcesz pogadac o moich jajnikach? eek xd juz wolalbym o moich skarpetkach pogadac... zraniles moje biedne rodzynowe serducho! juz Cie nie lubie crying *taniec radosci* *szybko przestaje tanczyc* tego... Aid naprawde nie chcialem... *daje mu kwiatka* jak ja was kocham rofl mrgreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|