|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:45 am
opcy Ozzwald ee kurde... zadne nizje... zadne buzi... no! buuu... niezyczliwy jestes... confused a co ty chcesz dokladnie z mojegp 'niezej' bo wiesz *pokazuje mu stope* to tez jest nizej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:50 am
Aidanna opcy Ozzwald ee kurde... zadne nizje... zadne buzi... no! buuu... niezyczliwy jestes... confused a co ty chcesz dokladnie z mojegp 'niezej' bo wiesz *pokazuje mu stope* to tez jest nizej 3nodding nic nie chce... xp *foch*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:52 am
opcy Aidanna opcy Ozzwald ee kurde... zadne nizje... zadne buzi... no! buuu... niezyczliwy jestes... confused a co ty chcesz dokladnie z mojegp 'niezej' bo wiesz *pokazuje mu stope* to tez jest nizej 3nodding nic nie chce... xp *foch* to moze ludke? tez mam ladna... *pokazuje lydke* no bo opcus ja nie wiem o co Ci dokladnie chodzi jak nie pwoiesz xd no juz powiec Aidannisi na ucho 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:56 am
BeeWolf_san tfuj guru duhowy a ty kopa w poslada... klocem nie jestem jeszcze wiec guru tyz nie rofl *klepie go w tylek* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:57 am
Tak, tez uwazam ze slonie sa nudne blaugh M3g4 offtop mode ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:58 am
Cremmy Tak, tez uwazam ze slonie sa nudne blaugh M3g4 offtop mode ;Pa czemu ty jestes klocem? Bee czemu on jest klocem... T-T tez chce byc tetrisem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:59 am
Cremmy Tak, tez uwazam ze slonie sa nudne blaugh M3g4 offtop mode ;PO klocek. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:59 am
tez chcesz pogadac o moich jajnikach? eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:02 am
Aidanna Cremmy Tak, tez uwazam ze slonie sa nudne blaugh M3g4 offtop mode ;Pa czemu ty jestes klocem? Bee czemu on jest klocem... T-T tez chce byc tetrisem crying To ucaĆuj z jezyczkiem naszego mentora klocka klocka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:03 am
xp ale musze explorera wlaczac... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:04 am
Aidanna tez chcesz pogadac o moich jajnikach? eek xd juz wolalbym o moich skarpetkach pogadac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:04 am
Aidanna tez chce byc tetrisem crying to sobie kup klocek za 100g albo pozycz od Beeczki, bo on wykupil wszystkie modele wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|