|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:29 am
opcy kuszmac.. przychodze.. patrze.. a tu rozmowa o jajnikach Rodzyna.. confused Zbanujmy ja za to co ty na to ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:30 am
opcy kuszmac.. przychodze.. patrze.. a tu rozmowa o jajnikach Rodzyna.. confused fajnie co nie? *podciaga koszulke i pokazuje miejsce gdzie mniejwiecej ma jajniki* uoo tam we mnie gdzies sa jajniki rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:30 am
Ozzwald EvilYuki o dżizys... za trzy miesiace osiemnastka... crying jaka ze mnie stara dupa.... crying za 3 miesiace to ja bede konczyc 20 lat Zabanuje ci kobiete okej, bo niechce czcic klocka ... a i bola ja jaj... ovarium ja boli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:32 am
BeeWolf_san Ozzwald EvilYuki o dżizys... za trzy miesiace osiemnastka... crying jaka ze mnie stara dupa.... crying za 3 miesiace to ja bede konczyc 20 lat Zabanuje ci kobiete okej, bo niechce czcic klocka ... na wladze nie poradze... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:32 am
BeeWolf_san Ozzwald EvilYuki o dżizys... za trzy miesiace osiemnastka... crying jaka ze mnie stara dupa.... crying za 3 miesiace to ja bede konczyc 20 lat Zabanuje ci kobiete okej, bo niechce czcic klocka ... a czy ja mowilam, ze nie chce? rofl Ooooomi!!! Beczka chce mi dac losowego crying *pac Beczke w lep* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:34 am
Aidanna Ooooomi!!! Beczka chce mi dac losowego crying *pac Beczke w lep* ninja Beeczko, dlaczego chcesz zbanowac Aidane?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:35 am
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald EvilYuki o dżizys... za trzy miesiace osiemnastka... crying jaka ze mnie stara dupa.... crying za 3 miesiace to ja bede konczyc 20 lat Zabanuje ci kobiete okej, bo niechce czcic klocka ... na wladze nie poradze... wink *fochuje sie na wszystko i wszystkich* 4laugh mandziasznie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald EvilYuki o dżizys... za trzy miesiace osiemnastka... crying jaka ze mnie stara dupa.... crying za 3 miesiace to ja bede konczyc 20 lat Zabanuje ci kobiete okej, bo niechce czcic klocka ... na wladze nie poradze... wink No to nie ma wyjscia banujemy, albo łapowka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna opcy kuszmac.. przychodze.. patrze.. a tu rozmowa o jajnikach Rodzyna.. confused fajnie co nie? *podciaga koszulke i pokazuje miejsce gdzie mniejwiecej ma jajniki* uoo tam we mnie gdzies sa jajniki rofl poka troche nizej... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:39 am
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald EvilYuki o dżizys... za trzy miesiace osiemnastka... crying jaka ze mnie stara dupa.... crying za 3 miesiace to ja bede konczyc 20 lat Zabanuje ci kobiete okej, bo niechce czcic klocka ... na wladze nie poradze... wink No to nie ma wyjscia banujemy, albo łapowka. moge Ci buzi dac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:40 am
ee kurde... zadne nizje... zadne buzi... no!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:43 am
opcy Aidanna opcy kuszmac.. przychodze.. patrze.. a tu rozmowa o jajnikach Rodzyna.. confused fajnie co nie? *podciaga koszulke i pokazuje miejsce gdzie mniejwiecej ma jajniki* uoo tam we mnie gdzies sa jajniki rofl poka troche nizej... ninja nizej mam majty... takie fajne... rozowo - zolte xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:43 am
Ozzwald ee kurde... zadne nizje... zadne buzi... no! buuu... niezyczliwy jestes... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|