|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:16 am
BeeWolf_san Chyba za zastraszenie ci dam losowego kopniaka w poslada az ci jajniki oczodołami wypadna. i dobrze... nie bede miec problemu z jajnikami, ktore ciagle mnie bola domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:18 am
EvilYuki o dżizys... za trzy miesiace osiemnastka... crying jaka ze mnie stara dupa.... crying jeszcze... yyy... troszku ponad trzy miesiace i 17 byde miec xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:18 am
EvilYuki o dżizys... za trzy miesiace osiemnastka... crying jaka ze mnie stara dupa.... crying Milcz kobieto, klocek nie chce aby mu przeszkadzano w popoludniowym spaniu. "jajnikami, ktore ciagle mnie bola" Przejebane ... lepiej potraktuj podwzgorze jakos zeby chormony opanowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:19 am
Aidanna BeeWolf_san Chyba za zastraszenie ci dam losowego kopniaka w poslada az ci jajniki oczodołami wypadna. i dobrze... nie bede miec problemu z jajnikami, ktore ciagle mnie bola domokun no i po uja napisałaś, teraz sobiep rzypomniałam, że mnie tez bolą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:20 am
BeeWolf_san EvilYuki o dżizys... za trzy miesiace osiemnastka... crying jaka ze mnie stara dupa.... crying Milcz kobieto, klocek nie chce aby mu przeszkadzano w popoludniowym spaniu. "jajnikami, ktore ciagle mnie bola" Przejebane ... lepiej potraktuj podwzgorze jakos zeby chormony opanowac. hormony przez samo h sieroto domokun *wsadza mu kijek do ucha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:21 am
EvilYuki Aidanna BeeWolf_san Chyba za zastraszenie ci dam losowego kopniaka w poslada az ci jajniki oczodołami wypadna. i dobrze... nie bede miec problemu z jajnikami, ktore ciagle mnie bola domokun no i po uja napisałaś, teraz sobiep rzypomniałam, że mnie tez bolą... wyciac je i problemu nie bedzie... xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:22 am
Aidanna BeeWolf_san Chyba za zastraszenie ci dam losowego kopniaka w poslada az ci jajniki oczodołami wypadna. i dobrze... nie bede miec problemu z jajnikami, ktore ciagle mnie bola domokun wychodzi chodzenie w biodroweczkach i krotkich topikach blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:23 am
Aidanna EvilYuki Aidanna BeeWolf_san Chyba za zastraszenie ci dam losowego kopniaka w poslada az ci jajniki oczodołami wypadna. i dobrze... nie bede miec problemu z jajnikami, ktore ciagle mnie bola domokun no i po uja napisałaś, teraz sobiep rzypomniałam, że mnie tez bolą... wyciac je i problemu nie bedzie... xp domokun a co z dziecmi? wracam do lozeczka... smile papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:24 am
Omega Sun Aidanna BeeWolf_san Chyba za zastraszenie ci dam losowego kopniaka w poslada az ci jajniki oczodołami wypadna. i dobrze... nie bede miec problemu z jajnikami, ktore ciagle mnie bola domokun wychodzi chodzenie w biodroweczkach i krotkich topikach blaugh mam jedne spodnie co mi kurde z tylka spadaja bo sa za duze, ale moje ulubione spodnie, a tak to jak miam biodrowki to nosze dluzsze koszulki, akrotkie topici nosze jak jest cieplo domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:25 am
Aidanna BeeWolf_san EvilYuki o dżizys... za trzy miesiace osiemnastka... crying jaka ze mnie stara dupa.... crying Milcz kobieto, klocek nie chce aby mu przeszkadzano w popoludniowym spaniu. "jajnikami, ktore ciagle mnie bola" Przejebane ... lepiej potraktuj podwzgorze jakos zeby chormony opanowac. hormony przez samo h sieroto domokun *wsadza mu kijek do ucha* >Banuje ja< rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:27 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna BeeWolf_san Chyba za zastraszenie ci dam losowego kopniaka w poslada az ci jajniki oczodołami wypadna. i dobrze... nie bede miec problemu z jajnikami, ktore ciagle mnie bola domokun no i po uja napisałaś, teraz sobiep rzypomniałam, że mnie tez bolą... wyciac je i problemu nie bedzie... xp domokun a co z dziecmi? wracam do lozeczka... smile papa a ja nie chce dzieci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Aidanna hormony przez samo h sieroto domokun *wsadza mu kijek do ucha* >Banuje ja< rofl eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki o dżizys... za trzy miesiace osiemnastka... crying jaka ze mnie stara dupa.... crying za 3 miesiace to ja bede konczyc 20 lat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:28 am
kuszmac..
przychodze..
patrze..
a tu rozmowa o jajnikach Rodzyna..
confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:28 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san EvilYuki o dżizys... za trzy miesiace osiemnastka... crying jaka ze mnie stara dupa.... crying Milcz kobieto, klocek nie chce aby mu przeszkadzano w popoludniowym spaniu. "jajnikami, ktore ciagle mnie bola" Przejebane ... lepiej potraktuj podwzgorze jakos zeby chormony opanowac. hormony przez samo h sieroto domokun *wsadza mu kijek do ucha* >Banuje ja< rofl *kops go w golen* i tak Cie kocham rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|