|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:01 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki *łasi się* dostane ciastko, skoro nakablowałam? *rzuca jej psie ciasteczko* NIE TAKIE!!! scream obrażam się... phi. mrgreen zaraz Ci zrobię na złość, zobaczysz... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:04 am
EvilYuki zaraz Ci zrobię na złość, zobaczysz... 3nodding *dziuga ja patyczkiem* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:05 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki *łasi się* dostane ciastko, skoro nakablowałam? *rzuca jej psie ciasteczko* NIE TAKIE!!! scream obrażam się... phi. mrgreen zaraz Ci zrobię na złość, zobaczysz... 3nodding Tłumacze wypowiedź Yuki na jezyk klocka ... "Nasram ci na wycieraczke"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:06 am
Aidanna EvilYuki zaraz Ci zrobię na złość, zobaczysz... 3nodding *dziuga ja patyczkiem* domokun nie dziugaj mnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:07 am
BeeWolf_san Tłumacze wypowiedź Yuki na jezyk klocka ... "Nasram ci na wycieraczke"te mod... uwazaj z quotami hę!? a ja moze nie mam wycieraczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:08 am
BeeWolf_san Tłumacze wypowiedź Yuki na jezyk klocka ... "Nasram ci na wycieraczke" nie zrobię tego osobiście, za daleko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Aidanna EvilYuki zaraz Ci zrobię na złość, zobaczysz... 3nodding *dziuga ja patyczkiem* domokun nie dziugaj mnie! oj oj... *poke poke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna BeeWolf_san Tłumacze wypowiedź Yuki na jezyk klocka ... "Nasram ci na wycieraczke"te mod... uwazaj z quotami hę!? a ja moze nie mam wycieraczki to kogo tam położylas zamiast wycieraczki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:09 am
Aidanna BeeWolf_san Tłumacze wypowiedź Yuki na jezyk klocka ... "Nasram ci na wycieraczke"te mod... uwazaj z quotami hę!? a ja moze nie mam wycieraczki Te laska cos taka wasata ? Mod może a ty nie ... jak niemasz to do Yuki zgłoś skarge nie do mnie ja tylko tłumacze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:09 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki zaraz Ci zrobię na złość, zobaczysz... 3nodding *dziuga ja patyczkiem* domokun nie dziugaj mnie! oj oj... *poke poke* Wnioskuję o bana dla Aidi, bo mnie dziuga! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:11 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Tłumacze wypowiedź Yuki na jezyk klocka ... "Nasram ci na wycieraczke"te mod... uwazaj z quotami hę!? a ja moze nie mam wycieraczki Te laska cos taka wasata ? Mod może a ty nie ... jak niemasz to do Yuki zgłoś skarge nie do mnie ja tylko tłumacze. bo sie kurde stresuje ciagle sweatdrop ja chce juz lipiec crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:12 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki zaraz Ci zrobię na złość, zobaczysz... 3nodding *dziuga ja patyczkiem* domokun nie dziugaj mnie! oj oj... *poke poke* Wnioskuję o bana dla Aidi, bo mnie dziuga! xd marudzisz domokun *dziuga beczke* sprobuj mi dac losowego to Ci dziugne mozg przez ucho 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:14 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Tłumacze wypowiedź Yuki na jezyk klocka ... "Nasram ci na wycieraczke"te mod... uwazaj z quotami hę!? a ja moze nie mam wycieraczki Te laska cos taka wasata ? Mod może a ty nie ... jak niemasz to do Yuki zgłoś skarge nie do mnie ja tylko tłumacze. bo sie kurde stresuje ciagle sweatdrop ja chce juz lipiec crying a ja połowę czerwca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:15 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki zaraz Ci zrobię na złość, zobaczysz... 3nodding *dziuga ja patyczkiem* domokun nie dziugaj mnie! oj oj... *poke poke* Wnioskuję o bana dla Aidi, bo mnie dziuga! xd marudzisz domokun *dziuga beczke* sprobuj mi dac losowego to Ci dziugne mozg przez ucho 3nodding Chyba za zastraszenie ci dam losowego kopniaka w poslada az ci jajniki oczodołami wypadna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 8:15 am
o dżizys... za trzy miesiace osiemnastka... crying jaka ze mnie stara dupa.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|