|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 6:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 6:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 7:04 am
>zobaczył ja, usmiechnoł sie ciepło jak tylko potrafi i wykrzyczał krzepiace slowo ... KLOCEK <
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 7:14 am
BeeWolf_san >zobaczył ja, usmiechnoł sie ciepło jak tylko potrafi i wykrzyczał krzepiace slowo ... KLOCEK < *klepie po glowie* tak Beczuszka... wzioles swoje psychotropy dzisiaj 4laugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 7:39 am
Aidanna BeeWolf_san >zobaczył ja, usmiechnoł sie ciepło jak tylko potrafi i wykrzyczał krzepiace slowo ... KLOCEK < *klepie po glowie* tak Beczuszka... wzioles swoje psychotropy dzisiaj 4laugh ? nie wzioł, nie wzioł... wsadził sobie do nosa, widziałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 7:43 am
niech klocek bedzie z wami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 7:45 am
EvilYuki Aidanna BeeWolf_san >zobaczył ja, usmiechnoł sie ciepło jak tylko potrafi i wykrzyczał krzepiace slowo ... KLOCEK < *klepie po glowie* tak Beczuszka... wzioles swoje psychotropy dzisiaj 4laugh ? nie wzioł, nie wzioł... wsadził sobie do nosa, widziałam. wiedzialam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 7:46 am
*łasi się* dostane ciastko, skoro nakablowałam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 7:47 am
Ozzwald niech klocek bedzie z wami bosz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 7:49 am
EvilYuki *łasi się* dostane ciastko, skoro nakablowałam? *rzuca jej psie ciasteczko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 7:49 am
Aidanna Ozzwald niech klocek bedzie z wami bosz rofl przylacz sie do sekty tetrisa... i zostan wyznawczynia klocka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 7:50 am
Aidanna EvilYuki *łasi się* dostane ciastko, skoro nakablowałam? *rzuca jej psie ciasteczko* NIE TAKIE!!! scream obrażam się... phi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 7:56 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki *łasi się* dostane ciastko, skoro nakablowałam? *rzuca jej psie ciasteczko* NIE TAKIE!!! scream obrażam się... phi. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 7:57 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald niech klocek bedzie z wami bosz rofl przylacz sie do sekty tetrisa... i zostan wyznawczynia klocka ja nie wiem czy moge gonk ninja bo pozniej nie wyjde z sekty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|