|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:40 am
Autark Omega Sun tego jeszcze nie bylo... zeby w czerwcu chodzic w zimowych swetrach xp nie martw sie Omi, do czerwca jeszcze prawie caly dzien, moze cos sie jeszcze zmieni wink *patrzy na deszczowy krajobraz za oknem....* hmm... no moze rolleyes Ostatnio odkopalam w szafie letnie, krotkie sukienki a tu sie okazuje, ze chyba bede musiala poszukac zimowej kurtki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:41 am
EvilYuki Omega Sun tego jeszcze nie bylo... zeby w czerwcu chodzic w zimowych swetrach xp dokladnie... zeby w czerwcu miec goraczke... crying a co Ci jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:42 am
Omega Sun EvilYuki Omega Sun tego jeszcze nie bylo... zeby w czerwcu chodzic w zimowych swetrach xp dokladnie... zeby w czerwcu miec goraczke... crying a co Ci jest? pochorowalam sie, ale jak widac, skromnie, bo przed komputerem siedze twardo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:42 am
Autark Omega Sun tego jeszcze nie bylo... zeby w czerwcu chodzic w zimowych swetrach xp nie martw sie Omi, do czerwca jeszcze prawie caly dzien, moze cos sie jeszcze zmieni wink Właśnie sobie uświadomiłam że jutro jest dzień dziecka... *hurra* ! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:44 am
Pszczola_M Autark Omega Sun tego jeszcze nie bylo... zeby w czerwcu chodzic w zimowych swetrach xp nie martw sie Omi, do czerwca jeszcze prawie caly dzien, moze cos sie jeszcze zmieni wink Właśnie sobie uświadomiłam że jutro jest dzień dziecka... *hurra* ! blaugh dostane na kino, hurra! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:45 am
EvilYuki dostane na kino, hurra! mrgreen A co ja dostanę? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:46 am
Pszczola_M EvilYuki dostane na kino, hurra! mrgreen A co ja dostanę? xd w tyłek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:47 am
EvilYuki pochorowalam sie, ale jak widac, skromnie, bo przed komputerem siedze twardo mrgreen to zdrowiej moj kot tez chyba jest chory, bo kaszle. Chyba musze go zabrac do weterynarza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:47 am
Jak to? crying crying crying Takie ładne świadectwo będzie, to moze jeszcze poczekać z tym dawaniem w tyłek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 6:10 am
zaliczylam fizyke 4laugh
jeszcze tylko chemia i zdam do nastepnej klasy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 6:15 am
Aidanna zaliczylam fizyke 4laugh jeszcze tylko chemia i zdam do nastepnej klasy sweatdrop powodzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 6:19 am
Mroczny Tato Aidanna zaliczylam fizyke 4laugh jeszcze tylko chemia i zdam do nastepnej klasy sweatdrop powodzenia boje sie, ze mi sie nie uda sweatdrop zwlaszcza, ze bylam wczoraj na poprawie i dala mi sprawdzian dla klasy z rozszezona chemia i fajnie, ze 1 na 1 poprawilam i nie wiem czy moge drugi raz zaliczac crying sweatdrop gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 6:21 am
dogadaj sie z ta baba... albo powiedz ze linki hamulcowe sie latawo przecinaja wink ... ja wybywam, narazie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 6:24 am
Mroczny Tato dogadaj sie z ta baba... albo powiedz ze linki hamulcowe sie latawo przecinaja wink ... ja wybywam, narazie. cos bede musiala wymyslec... whee narazie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|