|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 3:23 pm
ja czlonek zakonu tersisa... lewe jajo najwiekszego z klockow ide spac... dobranoc wam... niech klocek wam blogoslawi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 3:24 pm
BeeWolf_san Ale my straznicy klocka juz cie wybralismy nasza magiczna klockowa moc spłyneła na ciebie, nie masz wyboru ...jestes juz zwiazana z losami tego swiata i klockiem. Do kosza z tym fuj.... Nic waszego na mnie nie splynelo... Paszli XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 3:25 pm
Ozzwald ja czlonek zakonu tersisa... lewe jajo najwiekszego z klockow ide spac... dobranoc wam... niech klocek wam blogoslawi Klocek to mi sie z kupa kojarzy... Branoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 3:26 pm
Delein the Wildest Ozzwald ja czlonek zakonu tersisa... lewe jajo najwiekszego z klockow ide spac... dobranoc wam... niech klocek wam blogoslawi Klocek to mi sie z kupa kojarzy... Branoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 3:26 pm
Ozzwald ja czlonek zakonu tersisa... lewe jajo najwiekszego z klockow ide spac... dobranoc wam... niech klocek wam blogoslawi Ja prawe jajo najwiekszego klocka pozdrawiam cie lewy klocu poszukiwaczu. >przyjmuje od niego błogosławienstwo klocka< Matko Klocka tak sie bede do ciebie teraz zwracac, spij spokojnie i nie daj sie zwariowac przy pełnieniu tej zaszcytnej funkcji jaka jest Klockowa Matka Płodnosci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 3:28 pm
BeeWolf_san Ozzwald ja czlonek zakonu tersisa... lewe jajo najwiekszego z klockow ide spac... dobranoc wam... niech klocek wam blogoslawi Ja prawe jajo najwiekszego klocka pozdrawiam cie lewy klocu poszukiwaczu. >przyjmuje od niego błogosławienstwo klocka< Matko Klocka tak sie bede do ciebie teraz zwracac, spij spokojnie i nie daj sie zwariowac przy pełnieniu tej zaszcytnej funkcji jaka jest Klockowa Matka Płodnosci. Kiedy ja nie ide spac XD Ozz fuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 3:36 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san Ozzwald ja czlonek zakonu tersisa... lewe jajo najwiekszego z klockow ide spac... dobranoc wam... niech klocek wam blogoslawi Ja prawe jajo najwiekszego klocka pozdrawiam cie lewy klocu poszukiwaczu. >przyjmuje od niego błogosławienstwo klocka< Matko Klocka tak sie bede do ciebie teraz zwracac, spij spokojnie i nie daj sie zwariowac przy pełnieniu tej zaszcytnej funkcji jaka jest Klockowa Matka Płodnosci. Kiedy ja nie ide spac XD Ozz fuj. jak mozesz do naszego guru a twojego jedynego klocka sie tak odzywac "fuj" ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 3:38 pm
BeeWolf_san jak mozesz do naszego guru a twojego jedynego klocka sie tak odzywac "fuj" ...  Jestescie fekalnie obrzydliwi...a ja musze byc tego swiadkiem...s**t by sie chcialo rzec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 3:40 pm
Dobra, teraz juz ide spac...boginie plodnosci tez musza odpoczywac. Branoc Wilczus, zboczuchu. *puff* *znikuś*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 3:41 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san jak mozesz do naszego guru a twojego jedynego klocka sie tak odzywac "fuj" ...  Jestescie fekalnie obrzydliwi...a ja musze byc tego swiadkiem...s**t by sie chcialo rzec. tez spadam spac papa Klockowa pani >klania sie jej ładnie i powoli tylem wycofuje< Dbaj o klocka kiedy my niemozemy, ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 11:40 pm
Zyyjeeee~! xD Widze, ze kult kloca sie rozwija..? A co z kultem Wielkiego Offtopa? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:33 am
May Wielki Offtop be with you, ja idem blaugh No nie, pojawilem sie to nikogo nie ma _^_"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:25 am
tego jeszcze nie bylo... zeby w czerwcu chodzic w zimowych swetrach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:36 am
Omega Sun tego jeszcze nie bylo... zeby w czerwcu chodzic w zimowych swetrach xp nie martw sie Omi, do czerwca jeszcze prawie caly dzien, moze cos sie jeszcze zmieni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:38 am
Omega Sun tego jeszcze nie bylo... zeby w czerwcu chodzic w zimowych swetrach xp dokladnie... zeby w czerwcu miec goraczke... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|