|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:49 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest W ogole to jakie wy o mnie zdanie macie, ze tylko o seks mi chodzi? O wy paszczaki... fudżong: Mike Oldfield - [The Millennium Bell #02] Pacha MamaJa ci zaspiewam i wszystko zrozumiesz, Ulama Pacha Mama Ulaka Sakse mama Ulaka jaka uma mama Laka uma kundo Pacha mama to matka płodnosci biggrin :* Nie rozumiem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:50 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest W ogole to jakie wy o mnie zdanie macie, ze tylko o seks mi chodzi? O wy paszczaki... fudżong: Mike Oldfield - [The Millennium Bell #02] Pacha MamaJa ci zaspiewam i wszystko zrozumiesz, Ulama Pacha Mama Ulaka Sakse mama Ulaka jaka uma mama Laka uma kundo Pacha mama to matka płodnosci biggrin :* pacha ? *wacha sie pod pacha* jakos mi nie staje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:52 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest W ogole to jakie wy o mnie zdanie macie, ze tylko o seks mi chodzi? O wy paszczaki... fudżong: Mike Oldfield - [The Millennium Bell #02] Pacha MamaJa ci zaspiewam i wszystko zrozumiesz, Ulama Pacha Mama Ulaka Sakse mama Ulaka jaka uma mama Laka uma kundo Pacha mama to matka płodnosci biggrin :* Nie rozumiem XD Ta tera nie rozumiem. Jak to powiedział ozzy. "jak gosc odmawia browara to znaczy ze idzie sie bzykac...." Ozzy ... ozzy... bo to nir twoja pacha tylko Dzikiej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:52 pm
Ozzwald BeeWolf_san Delein the Wildest W ogole to jakie wy o mnie zdanie macie, ze tylko o seks mi chodzi? O wy paszczaki... fudżong: Mike Oldfield - [The Millennium Bell #02] Pacha MamaJa ci zaspiewam i wszystko zrozumiesz, Ulama Pacha Mama Ulaka Sakse mama Ulaka jaka uma mama Laka uma kundo Pacha mama to matka płodnosci biggrin :* pacha ? *wacha sie pod pacha* jakos mi nie staje blaugh Moze to nie swoja pache musisz wachac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:53 pm
BeeWolf_san Ta tera nie rozumiem. Jak to powiedział ozzy. "jak gosc odmawia browara to znaczy ze idzie sie bzykac...." Ozzy ... ozzy... bo to nir twoja pacha tylko Dzikiej. Litosci....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:54 pm
beczko moze zostaniemi klockami inkwizytorami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:54 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san Ta tera nie rozumiem. Jak to powiedział ozzy. "jak gosc odmawia browara to znaczy ze idzie sie bzykac...." Ozzy ... ozzy... bo to nir twoja pacha tylko Dzikiej. Litosci.... Przykro mi zostałas wybrana na matke płodnosci ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:55 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Ta tera nie rozumiem. Jak to powiedział ozzy. "jak gosc odmawia browara to znaczy ze idzie sie bzykac...." Ozzy ... ozzy... bo to nir twoja pacha tylko Dzikiej. Litosci.... Przykro mi zostałas wybrana na matke płodnosci ... bedziemy wachac jej pache...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:57 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:57 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Ta tera nie rozumiem. Jak to powiedział ozzy. "jak gosc odmawia browara to znaczy ze idzie sie bzykac...." Ozzy ... ozzy... bo to nir twoja pacha tylko Dzikiej. Litosci.... Przykro mi zostałas wybrana na matke płodnosci ... Kiedy mi sie to z dziecmi kojarzy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:58 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:58 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Ta tera nie rozumiem. Jak to powiedział ozzy. "jak gosc odmawia browara to znaczy ze idzie sie bzykac...." Ozzy ... ozzy... bo to nir twoja pacha tylko Dzikiej. Litosci.... Przykro mi zostałas wybrana na matke płodnosci ... Kiedy mi sie to z dziecmi kojarzy.... no to dobrze.... kazda komurka jajowa to twoja corka... a kazdy plemnik to twoj syn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:59 pm
Ozzwald no to dobrze.... kazda komurka jajowa to twoja corka... a kazdy plemnik to twoj syn Ja wole na razie nie miec synow badz corek....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|