|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:31 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san Nie tłumacz sie my, ja z ozzym wiemy swoje biggrin O rany rany...nic sie przy was nie da ukryc.. Branoc Omi :] klocek:Faith No More - [This Is It - The Best Of Faith No More #14] EasyBycie klockiem podnieca mnie ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:32 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Nie tłumacz sie my, ja z ozzym wiemy swoje biggrin O rany rany...nic sie przy was nie da ukryc.. Branoc Omi :] klocek:Faith No More - [This Is It - The Best Of Faith No More #14] EasyBycie klockiem podnieca mnie .... Teraz twoj klocek jest taki jak ty XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:33 pm
Delein the Wildest Ozzwald a jakie swinstwa mowisz jak sie napijesz redface Że Tom Cruise jest moj. jesli tom cruise jest pseudonimem zera... boze ty go rozbieralas wzrokiem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:35 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Nie tłumacz sie my, ja z ozzym wiemy swoje biggrin O rany rany...nic sie przy was nie da ukryc.. Branoc Omi :] klocek:Faith No More - [This Is It - The Best Of Faith No More #14] EasyBycie klockiem podnieca mnie .... Teraz twoj klocek jest taki jak ty XD Tak przystojny i czarujacy ... Ozzwald Delein the Wildest Ozzwald a jakie swinstwa mowisz jak sie napijesz redface Że Tom Cruise jest moj. jesli tom cruise jest pseudonimem zera... boze ty go rozbieralas wzrokiem.... To juz wiem, czemu taki zgaszony chodzi od jakiegos czasu, ... to napewno udreka po tym, ze go opusciłas ah ty ... jedna ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:37 pm
Ozzwald Delein the Wildest Ozzwald a jakie swinstwa mowisz jak sie napijesz redface Że Tom Cruise jest moj. jesli tom cruise jest pseudonimem zera... boze ty go rozbieralas wzrokiem.... Oo... Ze kto kogo niby wzrokiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:38 pm
Delein the Wildest Ozzwald Delein the Wildest Ozzwald a jakie swinstwa mowisz jak sie napijesz redface Że Tom Cruise jest moj. jesli tom cruise jest pseudonimem zera... boze ty go rozbieralas wzrokiem.... Oo... Ze kto kogo niby wzrokiem? Ty juz wiesz kto ... Puka ja kantem w ramie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:38 pm
BeeWolf_san To juz wiem, czemu taki zgaszony chodzi od jakiegos czasu, ... to napewno udreka po tym, ze go opusciłas ah ty ... jedna ... No czysty zglupial...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:39 pm
BeeWolf_san Ty juz wiesz kto ... Puka ja kantem w ramie ... Prosze mi tu nie teges... Wyjatkowo kanciaty ten twoj kant...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:41 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san To juz wiem, czemu taki zgaszony chodzi od jakiegos czasu, ... to napewno udreka po tym, ze go opusciłas ah ty ... jedna ... No czysty zglupial... zrobilas mu nadzieje... a tobie tylko o seks chodzilo... jedna noc i baj baj... pewnie dla tego nie chcial z nami jeszcze pozniej na piwo isc tylko szybko sie zmyl... szedl przezyc to z toba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:42 pm
Ozzwald Delein the Wildest BeeWolf_san To juz wiem, czemu taki zgaszony chodzi od jakiegos czasu, ... to napewno udreka po tym, ze go opusciłas ah ty ... jedna ... No czysty zglupial... zrobilas mu nadzieje... a tobie tylko o seks chodzilo... jedna noc i baj baj... pewnie dla tego nie chcial z nami jeszcze pozniej na piwo isc tylko szybko sie zmyl... szedl przezyc to z toba XD O Bogowie. Z was sa gorsze plotkary niz z moich sasiadek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:43 pm
Ozzwald Delein the Wildest BeeWolf_san To juz wiem, czemu taki zgaszony chodzi od jakiegos czasu, ... to napewno udreka po tym, ze go opusciłas ah ty ... jedna ... No czysty zglupial... zrobilas mu nadzieje... a tobie tylko o seks chodzilo... jedna noc i baj baj... pewnie dla tego nie chcial z nami jeszcze pozniej na piwo isc tylko szybko sie zmyl... szedl przezyc to z toba fudżong: Sixpence None the Richer - [TV TOP #16] Kiss Metez tak sadze, ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:45 pm
W ogole to jakie wy o mnie zdanie macie, ze tylko o seks mi chodzi? O wy paszczaki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:45 pm
Delein the Wildest Ozzwald Delein the Wildest BeeWolf_san To juz wiem, czemu taki zgaszony chodzi od jakiegos czasu, ... to napewno udreka po tym, ze go opusciłas ah ty ... jedna ... No czysty zglupial... zrobilas mu nadzieje... a tobie tylko o seks chodzilo... jedna noc i baj baj... pewnie dla tego nie chcial z nami jeszcze pozniej na piwo isc tylko szybko sie zmyl... szedl przezyc to z toba XD O Bogowie. Z was sa gorsze plotkary niz z moich sasiadek. jak gosc odmawia browara to znaczy ze idzie sie bzykac.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:47 pm
Ozzwald jak gosc odmawia browara to znaczy ze idzie sie bzykac.... wink No to ja nie wiem z kim on sie tam umowil, mi cholera nie proponowal rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:48 pm
Delein the Wildest W ogole to jakie wy o mnie zdanie macie, ze tylko o seks mi chodzi? O wy paszczaki... fudżong: Mike Oldfield - [The Millennium Bell #02] Pacha MamaJa ci zaspiewam i wszystko zrozumiesz, Ulama Pacha Mama Ulaka Sakse mama Ulaka jaka uma mama Laka uma kundo Pacha mama to matka płodnosci biggrin :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|