|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:06 pm
Ozzwald BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Delein co chcesz sie przytulic do Klocka ? No nie wiem, moze jakbys byl pluszowy...jeszcze sie obije o kanty XD Stuka ja w ramie odstajacym kawałkiem klocka ... a co niepodobam ci sie ... jak jestem taki twardy ... neutral ona woli byc ta dominujaca znaczy twarda... Jasne, popatrz tylko na moje kanty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:07 pm
Ozzwald BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Delein co chcesz sie przytulic do Klocka ? No nie wiem, moze jakbys byl pluszowy...jeszcze sie obije o kanty XD Stuka ja w ramie odstajacym kawałkiem klocka ... a co niepodobam ci sie ... jak jestem taki twardy ... neutral ona woli byc ta dominujaca znaczy twarda... jesli tak sadzisz to nic mi nie pozostało jak znalesc pasujacy klocek ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:10 pm
Omega Sun widzisz widzisz... zlamalas jego biedne, plastikowe serce wink *tuli klocek* ninja od kiedy to Ty taka czula jestes dla klockow wink ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:11 pm
Twistus Omega Sun widzisz widzisz... zlamalas jego biedne, plastikowe serce wink *tuli klocek* ninja od kiedy to Ty taka czula jestes dla klockow wink ninja klocki tez maja uczucia bezduszna Twistusiu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:13 pm
Delein the Wildest Ozzwald BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Delein co chcesz sie przytulic do Klocka ? No nie wiem, moze jakbys byl pluszowy...jeszcze sie obije o kanty XD Stuka ja w ramie odstajacym kawałkiem klocka ... a co niepodobam ci sie ... jak jestem taki twardy ... neutral ona woli byc ta dominujaca znaczy twarda... Jasne, popatrz tylko na moje kanty... no jakas taka barczysta sie wydawalas jak w wawie bylas... tak kancasta no... niczym johny barvo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:15 pm
Ozzwald no jakas taka barczysta sie wydawalas jak w wawie bylas... tak kancasta no... niczym johny barvo No mowie ci twardosc to moje drugie imie, a trzecie kanciastosc. Bo ja na pierwszy rzut oka to jak facet jestem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:16 pm
Delein the Wildest Ozzwald no jakas taka barczysta sie wydawalas jak w wawie bylas... tak kancasta no... niczym johny barvo No mowie ci twardosc to moje drugie imie, a trzecie kanciastosc. Bo ja na pierwszy rzut oka to jak facet jestem. ale masz fajne kolorowe damskie majteczki.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:19 pm
Delein the Wildest Ozzwald no jakas taka barczysta sie wydawalas jak w wawie bylas... tak kancasta no... niczym johny barvo No mowie ci twardosc to moje drugie imie, a trzecie kanciastosc. Bo ja na pierwszy rzut oka to jak facet jestem. ni chciałem ci mowic ale i wasik masz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:19 pm
Ozzwald Delein the Wildest Ozzwald no jakas taka barczysta sie wydawalas jak w wawie bylas... tak kancasta no... niczym johny barvo No mowie ci twardosc to moje drugie imie, a trzecie kanciastosc. Bo ja na pierwszy rzut oka to jak facet jestem. ale masz fajne kolorowe damskie majteczki.... blaugh XD Jezu jakbym wiedziala, to bym wam przywiozla po parze, tu pelno takich sprzedaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:22 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest Ozzwald no jakas taka barczysta sie wydawalas jak w wawie bylas... tak kancasta no... niczym johny barvo No mowie ci twardosc to moje drugie imie, a trzecie kanciastosc. Bo ja na pierwszy rzut oka to jak facet jestem. ni chciałem ci mowic ale i wasik masz biggrin  bow iesz, ja wtedy od 3 nad ranem na nogach bylam, a w pociagu trudno sie golic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:25 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest Ozzwald no jakas taka barczysta sie wydawalas jak w wawie bylas... tak kancasta no... niczym johny barvo No mowie ci twardosc to moje drugie imie, a trzecie kanciastosc. Bo ja na pierwszy rzut oka to jak facet jestem. ni chciałem ci mowic ale i wasik masz biggrin  bow iesz, ja wtedy od 3 nad ranem na nogach bylam, a w pociagu trudno sie golic XD Nie tłumacz sie my, ja z ozzym wiemy swoje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:25 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest Ozzwald no jakas taka barczysta sie wydawalas jak w wawie bylas... tak kancasta no... niczym johny barvo No mowie ci twardosc to moje drugie imie, a trzecie kanciastosc. Bo ja na pierwszy rzut oka to jak facet jestem. ni chciałem ci mowic ale i wasik masz biggrin  bow iesz, ja wtedy od 3 nad ranem na nogach bylam, a w pociagu trudno sie golic XD a jakie swinstwa mowisz jak sie napijesz redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:26 pm
fajne biggrin znikam spac, dobranoc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:27 pm
Ozzwald a jakie swinstwa mowisz jak sie napijesz redface Że Tom Cruise jest moj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:28 pm
BeeWolf_san Nie tłumacz sie my, ja z ozzym wiemy swoje biggrin O rany rany...nic sie przy was nie da ukryc.. Branoc Omi :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|