|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 1:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 1:48 pm
Kurde moj jajnik gonk
Ozz jestes fanem tetrisa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Kurde moj jajnik gonk Ozz jestes fanem tetrisa? tetris to ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 1:50 pm
Ozzwald Delein the Wildest Kurde moj jajnik gonk Ozz jestes fanem tetrisa? tetris to ja... no tak XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 1:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 1:54 pm
Powiedział to ten, co mu cos z pod pachy wystaje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 1:56 pm
Bee...twoj tetris....wyglada jak....aaaaaa gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 1:57 pm
BeeWolf_san Powiedział to ten, co mu cos z pod pachy wystaje. to moj ptaszek zazdrosniku... tobie za to z czola wystaje cos blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 1:59 pm
Ozzwald BeeWolf_san Powiedział to ten, co mu cos z pod pachy wystaje. to moj ptaszek zazdrosniku... tobie za to z czola wystaje cos blaugh Paczkuje smile ... Delein co chcesz sie przytulic do Klocka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:01 pm
BeeWolf_san Delein co chcesz sie przytulic do Klocka ? No nie wiem, moze jakbys byl pluszowy...jeszcze sie obije o kanty XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:03 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san Delein co chcesz sie przytulic do Klocka ? No nie wiem, moze jakbys byl pluszowy...jeszcze sie obije o kanty XD Stuka ja w ramie odstajacym kawałkiem klocka ... a co niepodobam ci sie ... jak jestem taki twardy ... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:04 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Delein co chcesz sie przytulic do Klocka ? No nie wiem, moze jakbys byl pluszowy...jeszcze sie obije o kanty XD Stuka ja w ramie odstajacym kawałkiem klocka ... a co niepodobam ci sie ... jak jestem taki twardy ... neutral ona woli byc ta dominujaca znaczy twarda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:05 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Delein co chcesz sie przytulic do Klocka ? No nie wiem, moze jakbys byl pluszowy...jeszcze sie obije o kanty XD Stuka ja w ramie odstajacym kawałkiem klocka ... a co niepodobam ci sie ... jak jestem taki twardy ... neutral widzisz widzisz... zlamalas jego biedne, plastikowe serce wink *tuli klocek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|