|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:10 pm
Mroczny Tato a jak 'zrobi dziubek'? ;> wink to tez... cool RZA [Bobby Digital #10] Holocaust (Silkworm) [5:15]kuszmac.. ale gesty kawalek.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:21 pm
jak nie masz nic do powiedzenia to nie nabijaj sobie bezmyslnie postow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:23 pm
Omega Sun jak nie masz nic do powiedzenia to nie nabijaj sobie bezmyslnie postow chce rozruszac towarzycho xp nie musisz od razu na mnie tak wiezdzac.. sorry confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:23 pm
Mroczny Tato Omega Sun jak nie masz nic do powiedzenia to nie nabijaj sobie bezmyslnie postow chce rozruszac towarzycho xp nie musisz od razu na mnie tak wiezdzac.. sorry confused tez racja..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:25 pm
opcy Mroczny Tato Omega Sun jak nie masz nic do powiedzenia to nie nabijaj sobie bezmyslnie postow chce rozruszac towarzycho xp nie musisz od razu na mnie tak wiezdzac.. sorry confused tez racja.. opcy ! zrob jajko !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:27 pm
*pojaw* *usadawia sie na fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:28 pm
Mroczny Tato Omega Sun jak nie masz nic do powiedzenia to nie nabijaj sobie bezmyslnie postow chce rozruszac towarzycho xp nie musisz od razu na mnie tak wiezdzac.. sorry confused nie tak od razu, bo to juz nie pierwszy taki post dzisiaj a dopiero teraz prosze Cie zebys przestal blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:30 pm
Omega Sun Mroczny Tato Omega Sun jak nie masz nic do powiedzenia to nie nabijaj sobie bezmyslnie postow chce rozruszac towarzycho xp nie musisz od razu na mnie tak wiezdzac.. sorry confused nie tak od razu, bo to juz nie pierwszy taki post dzisiaj a dopiero teraz prosze Cie zebys przestal blaugh czuje sie obserwowany przez wladze ninja mam byc czujny? ;> wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:31 pm
Mroczny Tato czuje sie obserwowany przez wladze ninja mam byc czujny? ;> wink jestes tak przeoktrowersyjna osoba, ze co nie zrobisz to od razu w tym jakis podstep jest wyszukiwany blaugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:33 pm
Zapomniałem ci powiedziec, ze masz fajną torbe. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:34 pm
Mroczny Tato czuje sie obserwowany przez wladze ninja mam byc czujny? ;> wink podpadles juz tyle razy i tyle razy byles banowany, ze wzmozona czujnosc modow nie powinna Cie dziwic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:34 pm
*puff* Pierdut zboczuchy bacznoość!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 1:35 pm
Omega Sun Mroczny Tato czuje sie obserwowany przez wladze ninja mam byc czujny? ;> wink podpadles juz tyle razy i tyle razy byles banowany, ze wzmozona czujnosc modow nie powinno Cie dziwic... a jednak XD lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|