|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:07 am
Pisarz Baliaur *wydziera sie na caly glos* wez idz wiesniaku!!!!!!!!! stare prosze panna miastowa pff nie oto chodzi.... sweatdrop jaki normallny facet kreci tylkiem jak tanczy???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:08 am
*nie widząc zadnego ciekawego zajęcia przylacza sie do pisarza* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jak tam twoja sekta biggrin ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Pisarz Baliaur *wydziera sie na caly glos* wez idz wiesniaku!!!!!!!!! stare prosze panna miastowa pff nie oto chodzi.... sweatdrop jaki normallny facet kreci tylkiem jak tanczy??? no sorry, nastepnym razem zatancze walca stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:10 am
Lethiel *nie widząc zadnego ciekawego zajęcia przylacza sie do pisarza* xd xd xd no własnie krecenie tyłkiem jest fajne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:10 am
Baliaur jak tam twoja sekta biggrin ?? ... ...chodzi o Yosei'owców? ...to był żart oczywiście xp ...ale gdybym na prawdę chciał stworzyć coś takiego to nie ma problemu...respect is everything... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:11 am
Pisarz Lethiel *nie widząc zadnego ciekawego zajęcia przylacza sie do pisarza* xd xd xd no własnie krecenie tyłkiem jest fajne XD wheeeeee..... whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:11 am
Pisarz Baliaur Pisarz Baliaur *wydziera sie na caly glos* wez idz wiesniaku!!!!!!!!! stare prosze panna miastowa pff nie oto chodzi.... sweatdrop jaki normallny facet kreci tylkiem jak tanczy??? no sorry, nastepnym razem zatancze walca stare wiesh jak jush kcesh byc obsceniczny to zatncz "taniec slonika" shin chan'a xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:12 am
Ja- Yosei Baliaur jak tam twoja sekta biggrin ?? ... ...chodzi o Yosei'owców? ...to był żart oczywiście xp ...ale gdybym na prawdę chciał stworzyć coś takiego to nie ma problemu...respect is everything... ...Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:13 am
Baliaur Pisarz Baliaur Pisarz Baliaur *wydziera sie na caly glos* wez idz wiesniaku!!!!!!!!! stare prosze panna miastowa pff nie oto chodzi.... sweatdrop jaki normallny facet kreci tylkiem jak tanczy??? no sorry, nastepnym razem zatancze walca stare wiesh jak jush kcesh byc obsceniczny to zatncz "taniec slonika" shin chan'a xd Ha! Czy to rano czy na wierzchu, lubie tyłek mieć na wierzchu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:14 am
Ja- Yosei Baliaur jak tam twoja sekta biggrin ?? ... ...chodzi o Yosei'owców? ...to był żart oczywiście xp ...ale gdybym na prawdę chciał stworzyć coś takiego to nie ma problemu...respect is everything... ... xp ja tesh zartowalam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:14 am
Pisarz Baliaur Pisarz Baliaur Pisarz Baliaur *wydziera sie na caly glos* wez idz wiesniaku!!!!!!!!! stare prosze panna miastowa pff nie oto chodzi.... sweatdrop jaki normallny facet kreci tylkiem jak tanczy??? no sorry, nastepnym razem zatancze walca stare wiesh jak jush kcesh byc obsceniczny to zatncz "taniec slonika" shin chan'a xd Ha! Czy to rano czy na wierzchu, lubie tyłek mieć na wierzchu blaugh ...chyba "Czy to rano czy O ZMIERZCHU, lubie tyłek mieć na wierzchu"... stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:15 am
Ja- Yosei Pisarz Baliaur Pisarz Baliaur Pisarz Baliaur *wydziera sie na caly glos* wez idz wiesniaku!!!!!!!!! stare prosze panna miastowa pff nie oto chodzi.... sweatdrop jaki normallny facet kreci tylkiem jak tanczy??? no sorry, nastepnym razem zatancze walca stare wiesh jak jush kcesh byc obsceniczny to zatncz "taniec slonika" shin chan'a xd Ha! Czy to rano czy na wierzchu, lubie tyłek mieć na wierzchu blaugh ...chyba "Czy to rano czy O ZMIERZCHU, lubie tyłek mieć na wierzchu"... stare ... wtopa!!--sorka redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:16 am
Ja- Yosei Pisarz Baliaur Pisarz Baliaur Pisarz Baliaur *wydziera sie na caly glos* wez idz wiesniaku!!!!!!!!! stare prosze panna miastowa pff nie oto chodzi.... sweatdrop jaki normallny facet kreci tylkiem jak tanczy??? no sorry, nastepnym razem zatancze walca stare wiesh jak jush kcesh byc obsceniczny to zatncz "taniec slonika" shin chan'a xd Ha! Czy to rano czy na wierzchu, lubie tyłek mieć na wierzchu blaugh ...chyba "Czy to rano czy O ZMIERZCHU, lubie tyłek mieć na wierzchu"... stare ... pada na podloge podspiewujac "nie ma co robic, nie ma coi robic, nuuuuuuuuuda*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:18 am
... ... ... ...hm... ... ...au... ... ...eh...lewe ramie... ...od wczoraj bolą mnie ramiona...chyba się przećwiczyłem... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|