|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:22 am
Twistus Mroczny Tato witaj zly modzie 3nodding wink pirate najgorszy z mozliwych mrgreen
Aid a po co Ci misiek mrgreen no no mrgreen Negai: luzuj poslady... Frania tak kolo 11k a jak chcesz szybciej sprzedac to za jakies 10k 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:23 am
Aidanna Twistus Mroczny Tato witaj zly modzie 3nodding wink pirate najgorszy z mozliwych mrgreen
Aid a po co Ci misiek mrgreen to juz nie twoja sprawa... cry no.. Moni... bujaj sie.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:24 am
opcy no.. Moni... bujaj sie.. mrgreen *buja sie* te tesknilam Bucek 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:24 am
Twistus Linkin wyjasnij mi po co cdales te sam zdjecia na dwoch roznych stronach w galerii czy mi komp szwankuje? blaugh wink bo kurde strona szybko zleciala... i wolalem powtorzyc, bo nie cofneliby na moja morde xp i na boga... nie mow tak do mnie. bardzo prosze stressed domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:25 am
Mroczny Tato Twistus Linkin wyjasnij mi po co cdales te sam zdjecia na dwoch roznych stronach w galerii czy mi komp szwankuje? blaugh wink bo kurde strona szybko zleciala... i wolalem powtorzyc, bo nie cofneliby na moja morde xp i na boga... nie mow tak do mnie. bardzo prosze stressed domokun dobra moj poziom sadyzmu zostal juz zaspokojny na dzien dzisiejszy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:26 am
Twistus opcy no.. Moni... bujaj sie.. mrgreen *buja sie* te tesknilam Bucek 3nodding heart za mna? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:27 am
Mroczny Tato Twistus Linkin wyjasnij mi po co cdales te sam zdjecia na dwoch roznych stronach w galerii czy mi komp szwankuje? blaugh wink bo kurde strona szybko zleciala... i wolalem powtorzyc, bo nie cofneliby na moja morde xp i na boga... nie mow tak do mnie. bardzo prosze stressed domokun cool Obywatel K. ; Tentative ; Mroczny Tato ... Mysiu Pysiu ; Maleństwo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:27 am
opcy Twistus opcy no.. Moni... bujaj sie.. mrgreen *buja sie* te tesknilam Bucek 3nodding heart za mna? whee rolleyes no a za kim? daaaaaaaaa rofl przeciez nie ma chwili bym o Tobie niemyslala rofl rofl rofl rofl rofl rofl lol heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:28 am
Twistus Mroczny Tato Twistus Linkin wyjasnij mi po co cdales te sam zdjecia na dwoch roznych stronach w galerii czy mi komp szwankuje? blaugh wink bo kurde strona szybko zleciala... i wolalem powtorzyc, bo nie cofneliby na moja morde xp i na boga... nie mow tak do mnie. bardzo prosze stressed domokun dobra moj poziom sadyzmu zostal juz zaspokojny na dzien dzisiejszy mrgreen xp w bucka laduj... powiedz ze jest z niego skejt mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:28 am
kurde 11k? mało _ _"
dam za 13k XD
w markecie chyba takich nie ma.... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:29 am
Mroczny Tato xp w bucka laduj... powiedz ze jest z niego skejt mrgreen cool e tam Buca juz mi zal jak kiedys go przechytrzylam do tej pory mi wypomina niezagojona rane rofl rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:30 am
Terrorystka Frania Mroczny Tato Twistus Linkin wyjasnij mi po co cdales te sam zdjecia na dwoch roznych stronach w galerii czy mi komp szwankuje? blaugh wink bo kurde strona szybko zleciala... i wolalem powtorzyc, bo nie cofneliby na moja morde xp i na boga... nie mow tak do mnie. bardzo prosze stressed domokun cool Obywatel K. ; Tentative ; Mroczny Tato ... Mysiu Pysiu ; Maleństwo mrgreen tentative to przez to ze wszystko bylo zajete... xp a wtedy mrocznego jeszcze nie bylo sweatdrop zagmatwane... to juz wole po imieniu ninja crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:30 am
Terrorystka Frania kurde 11k? mało _ _"
dam za 13k XD
w markecie chyba takich nie ma.... ;P kurde... jednak są XP
12,5k XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:31 am
Mroczny Tato tentative to przez to ze wszystko bylo zajete... xp a wtedy mrocznego jeszcze nie bylo sweatdrop zagmatwane... to juz wole po imieniu ninja crying Sebastijan 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|