|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:15 am
Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania no bo nie chciałam cie martwić! crying a wiem ze bys sie strasznie wkur.....rzył.... teraz to jestem wkur....rzony :/ *mocno mocno mocno mocno przytula* crying heart PS. za ile sprzedac ta cholerna wedke!? nie sprzedawac... ja mam wszystkie i dobrze mi z tym blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:16 am
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania no bo nie chciałam cie martwić! crying a wiem ze bys sie strasznie wkur.....rzył.... teraz to jestem wkur....rzony :/ *mocno mocno mocno mocno przytula* crying heart PS. za ile sprzedac ta cholerna wedke!? nie sprzedawac... ja mam wszystkie i dobrze mi z tym blaugh ale ja mam dwie. i jedna jest mi nie potrzebna! XP po cholere mi dwie takie same....!? za ile moge sprzedac, powiedz ty mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:17 am
Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania no bo nie chciałam cie martwić! crying a wiem ze bys sie strasznie wkur.....rzył.... teraz to jestem wkur....rzony :/ *mocno mocno mocno mocno przytula* crying heart PS. za ile sprzedac ta cholerna wedke!? ale macie problemy sweatdrop crying gdzie jest ten Kiray jak go potrzeba cry crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania no bo nie chciałam cie martwić! crying a wiem ze bys sie strasznie wkur.....rzył.... teraz to jestem wkur....rzony :/ *mocno mocno mocno mocno przytula* crying heart PS. za ile sprzedac ta cholerna wedke!? nie sprzedawac... ja mam wszystkie i dobrze mi z tym blaugh ale ja mam dwie. i jedna jest mi nie potrzebna! XP po cholere mi dwie takie same....!? za ile moge sprzedac, powiedz ty mi jaki to rod?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:18 am
witaj zly modzie 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:18 am
ahoj kapitanie bobrze! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:19 am
Mroczny Tato witaj zly modzie 3nodding wink pirate najgorszy z mozliwych mrgreen
Aid a po co Ci misiek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:19 am
domokun Hej Twistus. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:21 am
Twistus Mroczny Tato witaj zly modzie 3nodding wink pirate najgorszy z mozliwych mrgreen
Aid a po co Ci misiek mrgreen to juz nie twoja sprawa... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:21 am
Aidanna Twistus Mroczny Tato witaj zly modzie 3nodding wink pirate najgorszy z mozliwych mrgreen
Aid a po co Ci misiek mrgreen to juz nie twoja sprawa... cry *podaje chusteczki* nie rycz... nie bądz baba stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:22 am
Aidanna Twistus Mroczny Tato witaj zly modzie 3nodding wink pirate najgorszy z mozliwych mrgreen
Aid a po co Ci misiek mrgreen to juz nie twoja sprawa... cry tak sie tylko pytam O.o..cos zlego sie stalo
Linkin wyjasnij mi po co cdales te sam zdjecia na dwoch roznych stronach w galerii czy mi komp szwankuje? blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|