|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:02 am
opcy hyba wszystkich wywialem... se pozwole: dziwnym nie jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:05 am
Mroczny Tato Terrorystka Frania eh opcy, opcy, opcy.....
*przytule się do swojego lubego* mruuu... heart heart 4laugh ysz ty moja kaleko czekaj tylko az cie obejrze! mad redface no.... napewno sie zaczniesz śmiac crying
każdy sie bedzie ze mnie smiąc crying
za to anna o bedzie dostrzegac czy aby sie za gwałtownie nie ruszam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:07 am
Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania eh opcy, opcy, opcy.....
*przytule się do swojego lubego* mruuu... heart heart 4laugh ysz ty moja kaleko czekaj tylko az cie obejrze! mad redface no.... napewno sie zaczniesz śmiac crying
za to anna o bedzie dostrzegac czy aby sie za gwałtownie nie ruszam stare ja cie tylko opier... nicze mad i nie zadzwonilas! bo widzialas znajomych! ale wazne ze nie dryndnelas! talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:08 am
rofl rofl rofl rofl rofl rofl wygląda jak pępowina, a nie jak to co myśle, co ty myslisz, co on mysli *wtula sie bardziej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:09 am
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania eh opcy, opcy, opcy.....
za to anna o bedzie dostrzegac czy aby sie za gwałtownie nie ruszam stare ja cie tylko opier... nicze mad i nie zadzwonilas! bo widzialas znajomych! ale wazne ze nie dryndnelas! talk2hand no bo nie chciałam cie martwić! crying a wiem ze bys sie strasznie wkur.....rzył....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:11 am
Terrorystka Frania no bo nie chciałam cie martwić! crying a wiem ze bys sie strasznie wkur.....rzył.... teraz to jestem wkur....rzony :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 11:12 am
Mroczny Tato Terrorystka Frania no bo nie chciałam cie martwić! crying a wiem ze bys sie strasznie wkur.....rzył.... teraz to jestem wkur....rzony :/ *mocno mocno mocno mocno przytula* crying heart PS. za ile sprzedac ta cholerna wedke!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|