|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:05 am
Omega Sun Aidanna Brawo Omi 4laugh 4 miejsce 4laugh smile ja to mialam 26 xp to tez bardzo dobrze smile Nastepnym razem na pewno Ci sie uda 3nodding narazie nie biore udzialu bo i tak goldow nie mam na wpisowe a chce sobie misiowa pijame kupic i chociaz jeden list na ten miesiac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:08 am
Lethiel *look na siga* >.> moze sie naraze na publiczne napietnowanie <.< ale... to slodkie whee heart 4laugh ja tam nie lubie swojej mordy.. chodz jest ciekawa xp ale podoba mi sie akurat to zdjecie... wiadomo dlaczego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:13 am
Mroczny Tato Lethiel *look na siga* >.> moze sie naraze na publiczne napietnowanie <.< ale... to slodkie whee heart 4laugh ja tam nie lubie swojej mordy.. chodz jest ciekawa xp ale podoba mi sie akurat to zdjecie... wiadomo dlaczego wink slodko wygladacie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:15 am
Aidanna Mroczny Tato Lethiel *look na siga* >.> moze sie naraze na publiczne napietnowanie <.< ale... to slodkie whee heart 4laugh ja tam nie lubie swojej mordy.. chodz jest ciekawa xp ale podoba mi sie akurat to zdjecie... wiadomo dlaczego wink slodko wygladacie 4laugh oO dziwnie tu jest jakos... albo ludzie sie zmienili albo to mi coraz gorzej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:18 am
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Lethiel *look na siga* >.> moze sie naraze na publiczne napietnowanie <.< ale... to slodkie whee heart 4laugh ja tam nie lubie swojej mordy.. chodz jest ciekawa xp ale podoba mi sie akurat to zdjecie... wiadomo dlaczego wink slodko wygladacie 4laugh oO dziwnie tu jest jakos... albo ludzie sie zmienili albo to mi coraz gorzej... to wina buca... zrobil sie pokemonowaty domokun torba mu mozg wyssala domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:20 am
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Lethiel *look na siga* >.> moze sie naraze na publiczne napietnowanie <.< ale... to slodkie whee heart 4laugh ja tam nie lubie swojej mordy.. chodz jest ciekawa xp ale podoba mi sie akurat to zdjecie... wiadomo dlaczego wink slodko wygladacie 4laugh oO dziwnie tu jest jakos... albo ludzie sie zmienili albo to mi coraz gorzej... heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:21 am
Aidanna to wina buca... zrobil sie pokemonowaty domokun torba mu mozg wyssala domokun dziwnie... nawet bee nie probowal mnie zgoic czy cos... nie mowie ze jest zle, ale nie wiem skad ta nagla zmiana co do mojej osoby... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:23 am
heart _ heart i co tam? 4laugh co z sobota? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:25 am
Mroczny Tato Aidanna to wina buca... zrobil sie pokemonowaty domokun torba mu mozg wyssala domokun dziwnie... nawet bee nie probowal mnie zgoic czy cos... nie mowie ze jest zle, ale nie wiem skad ta nagla zmiana co do mojej osoby... rolleyes wiosna przyszla domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:27 am
Mroczny Tato heart _ heart i co tam? 4laugh co z sobota? ninja rekrutacja sie własnie zajmuje
kurde nie mam pojecia...... wiem, ze cos robie w sobote... ale aktualnie nie umiem sobie przypomniec XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:28 am
Mroczny Tato heart _ heart i co tam? 4laugh co z sobota? ninja 4laugh tacy cacy zakochani whee kjutnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:28 am
Aidanna Mroczny Tato Aidanna to wina buca... zrobil sie pokemonowaty domokun torba mu mozg wyssala domokun dziwnie... nawet bee nie probowal mnie zgoic czy cos... nie mowie ze jest zle, ale nie wiem skad ta nagla zmiana co do mojej osoby... rolleyes wiosna przyszla domokun prawie lato...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:29 am
Terrorystka Frania Mroczny Tato heart _ heart i co tam? 4laugh co z sobota? ninja rekrutacja sie własnie zajmuje
kurde nie mam pojecia...... wiem, ze cos robie w sobote... ale aktualnie nie umiem sobie przypomniec XP mam ci pomoc? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:30 am
Aidanna Mroczny Tato heart _ heart i co tam? 4laugh co z sobota? ninja 4laugh tacy cacy zakochani whee kjutnie 3nodding ano... nie liczac paru sprzeczek bedzie bite 3 miechy ze tez ktos tyle ze mna trzyma wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 6:32 am
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato heart _ heart i co tam? 4laugh co z sobota? ninja rekrutacja sie własnie zajmuje
kurde nie mam pojecia...... wiem, ze cos robie w sobote... ale aktualnie nie umiem sobie przypomniec XP mam ci pomoc? cool nieee.... XD
ale narazie sie umawiac nie bede... dam Ci znać potem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|