|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 2:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 2:26 pm
Mroczny Tato kazy lubi cos innego... a teraz 24 czerwca tool w spodku domokun ale powiem ci ze ciekawe nowe brzmienia.. moze sie spodoba wink a t.love sluchasz? ninja T.Love sluchac slucham ale nie na tyle by byc ich fanka lubie ich brzmienie 3nodding ostatnio w disturbed pap roach, pearl jam i three days grace sie zasluchuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 2:29 pm
Twistus Mroczny Tato kazy lubi cos innego... a teraz 24 czerwca tool w spodku domokun ale powiem ci ze ciekawe nowe brzmienia.. moze sie spodoba wink a t.love sluchasz? ninja T.Love sluchac slucham ale nie na tyle by byc ich fanka lubie ich brzmienie 3nodding ostatnio w disturbed pap roach, pearl jam i three days grace sie zasluchuje 3nodding ja tam wielkim fanem nie jestem ale i hate rock'n'roll jest super no i koncert byl genialny biggrin z papa roch to mam tylko getting away with mourder ale zawsze mi sie podobala 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 2:32 pm
Mroczny Tato Twistus Mroczny Tato kazy lubi cos innego... a teraz 24 czerwca tool w spodku domokun ale powiem ci ze ciekawe nowe brzmienia.. moze sie spodoba wink a t.love sluchasz? ninja T.Love sluchac slucham ale nie na tyle by byc ich fanka lubie ich brzmienie 3nodding ostatnio w disturbed pap roach, pearl jam i three days grace sie zasluchuje 3nodding ja tam wielkim fanem nie jestem ale i hate rock'n'roll jest super no i koncert byl genialny biggrin z papa roch to mam tylko getting away with mourder ale zawsze mi sie podobala 3nodding ninja bylam z LEth na kocercie T.Love zorganizowanym przez Antyradio fajnie bylo i pogoda byla super...nie to co na oddziale stare
a z papa roach jeszcze "ast resort" jest swietne @_@ sciagnij sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 2:34 pm
Twistus Mroczny Tato Twistus Mroczny Tato kazy lubi cos innego... a teraz 24 czerwca tool w spodku domokun ale powiem ci ze ciekawe nowe brzmienia.. moze sie spodoba wink a t.love sluchasz? ninja T.Love sluchac slucham ale nie na tyle by byc ich fanka lubie ich brzmienie 3nodding ostatnio w disturbed pap roach, pearl jam i three days grace sie zasluchuje 3nodding ja tam wielkim fanem nie jestem ale i hate rock'n'roll jest super no i koncert byl genialny biggrin z papa roch to mam tylko getting away with mourder ale zawsze mi sie podobala 3nodding ninja bylam z LEth na kocercie T.Love zorganizowanym przez Antyradio fajnie bylo i pogoda byla super...nie to co na oddziale stare
a z papa roach jeszcze "ast resort" jest swietne @_@ sciagnij sobielast restor to pierwsza piosenka jaka od nich uslyszalem wink mam pare tam jeszcze ich mp3 3nodding ja bylem na koncercie t.love tyle ze organizatorem byl Lech mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 2:37 pm
Mroczny Tato last restor to pierwsza piosenka jaka od nich uslyszalem wink mam pare tam jeszcze ich mp3 3nodding ja bylem na koncercie t.love tyle ze organizatorem byl Lech mrgreen no wlasnie te piosenke jako pierwsza przez przypadek uslyszalm i sie zakochlam heart rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 2:38 pm
Mroczny Tato ja bylem na koncercie t.love tyle ze organizatorem byl Lech mrgreen ja tez byłam mrgreen
razem z Tobą 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 2:40 pm
Twistus Mroczny Tato last restor to pierwsza piosenka jaka od nich uslyszalem wink mam pare tam jeszcze ich mp3 3nodding ja bylem na koncercie t.love tyle ze organizatorem byl Lech mrgreen no wlasnie te piosenke jako pierwsza przez przypadek uslyszalm i sie zakochlam heart rofl mrgreen no prosze cos nas laczy blaugh papa roch ma swoj styl i jest zaje.. tu dalej nie mozna preklinac? bo juz nie wiem confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 2:40 pm
ninja spadam spac branoc wam i badzcie grzeczni mrgreen (to nie jest zadna aluzja ani zaluzja ani nic) poprostu lapki przy sobie xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 2:41 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato ja bylem na koncercie t.love tyle ze organizatorem byl Lech mrgreen ja tez byłam mrgreen
razem z Tobą 4laugh niesmialbym zapomniec 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 2:42 pm
Mroczny Tato Twistus Mroczny Tato last restor to pierwsza piosenka jaka od nich uslyszalem wink mam pare tam jeszcze ich mp3 3nodding ja bylem na koncercie t.love tyle ze organizatorem byl Lech mrgreen no wlasnie te piosenke jako pierwsza przez przypadek uslyszalm i sie zakochlam heart rofl mrgreen no prosze cos nas laczy blaugh papa roch ma swoj styl i jest zaje.. tu dalej nie mozna preklinac? bo juz nie wiem confused zalezy, powiem tak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus ninja spadam spac branoc wam i badzcie grzeczni mrgreen (to nie jest zadna aluzja ani zaluzja ani nic) poprostu lapki przy sobie xd ) ( twisted ) dobrej nocy 4laugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus ninja spadam spac branoc wam i badzcie grzeczni mrgreen (to nie jest zadna aluzja ani zaluzja ani nic) poprostu lapki przy sobie xd ) on juz zapomniał jak sie trzyma łapki przy sobie wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 2:43 pm
Terrorystka Frania Twistus ninja spadam spac branoc wam i badzcie grzeczni mrgreen (to nie jest zadna aluzja ani zaluzja ani nic) poprostu lapki przy sobie xd ) on juz zapomniał jak sie trzyma łapki przy sobie wink heart gonk blagam nie wdawaj sie w szczegoly wink rofl gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 2:44 pm
Twistus Terrorystka Frania Twistus ninja spadam spac branoc wam i badzcie grzeczni mrgreen (to nie jest zadna aluzja ani zaluzja ani nic) poprostu lapki przy sobie xd ) on juz zapomniał jak sie trzyma łapki przy sobie wink heart gonk blagam nie wdawaj sie w szczegoly wink rofl gonk nie śmiem nawet xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|