Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23922 23923 23924 23925 23926 23927 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mroczny Tato

PostPosted: Sun May 28, 2006 2:23 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun May 28, 2006 2:26 pm

Mroczny Tato
kazy lubi cos innego... a teraz 24 czerwca tool w spodku domokun ale powiem ci ze ciekawe nowe brzmienia.. moze sie spodoba wink
a t.love sluchasz? ninja
T.Love sluchac slucham ale nie na tyle by byc ich fanka lubie ich brzmienie 3nodding
ostatnio w disturbed pap roach, pearl jam i three days grace sie zasluchuje 3nodding

Ryuukei oshii
Crew

Mroczny Tato

PostPosted: Sun May 28, 2006 2:29 pm

Twistus
Mroczny Tato
kazy lubi cos innego... a teraz 24 czerwca tool w spodku domokun ale powiem ci ze ciekawe nowe brzmienia.. moze sie spodoba wink
a t.love sluchasz? ninja
T.Love sluchac slucham ale nie na tyle by byc ich fanka lubie ich brzmienie 3nodding
ostatnio w disturbed pap roach, pearl jam i three days grace sie zasluchuje 3nodding
ja tam wielkim fanem nie jestem ale i hate rock'n'roll jest super no i koncert byl genialny biggrin
z papa roch to mam tylko getting away with mourder ale zawsze mi sie podobala 3nodding
PostPosted: Sun May 28, 2006 2:32 pm

Mroczny Tato
Twistus
Mroczny Tato
a t.love sluchasz? ninja
ja tam wielkim fanem nie jestem ale i hate rock'n'roll jest super no i koncert byl genialny biggrin
z papa roch to mam tylko getting away with mourder ale zawsze mi sie podobala 3nodding
ninja bylam z LEth na kocercie T.Love zorganizowanym przez Antyradio fajnie bylo i pogoda byla super...nie to co na oddziale stare

a z papa roach jeszcze "ast resort" jest swietne @_@ sciagnij sobie

Ryuukei oshii
Crew

Mroczny Tato

PostPosted: Sun May 28, 2006 2:34 pm

Twistus
Mroczny Tato
Twistus
Mroczny Tato
a t.love sluchasz? ninja
ninja bylam z LEth na kocercie T.Love zorganizowanym przez Antyradio fajnie bylo i pogoda byla super...nie to co na oddziale stare

a z papa roach jeszcze "ast resort" jest swietne @_@ sciagnij sobie
last restor to pierwsza piosenka jaka od nich uslyszalem wink mam pare tam jeszcze ich mp3 3nodding
ja bylem na koncercie t.love tyle ze organizatorem byl Lech mrgreen
PostPosted: Sun May 28, 2006 2:37 pm

Mroczny Tato
last restor to pierwsza piosenka jaka od nich uslyszalem wink mam pare tam jeszcze ich mp3 3nodding
no wlasnie te piosenke jako pierwsza przez przypadek uslyszalm i sie zakochlam heart rofl mrgreen

Ryuukei oshii
Crew

Terrorystka Frania

PostPosted: Sun May 28, 2006 2:38 pm

Mroczny Tato

ja tez byłam mrgreen

razem z Tobą 4laugh
PostPosted: Sun May 28, 2006 2:40 pm

Twistus
Mroczny Tato
no wlasnie te piosenke jako pierwsza przez przypadek uslyszalm i sie zakochlam heart rofl mrgreen
no prosze cos nas laczy blaugh papa roch ma swoj styl i jest zaje.. tu dalej nie mozna preklinac? bo juz nie wiem confused

Mroczny Tato

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sun May 28, 2006 2:40 pm

ninja spadam spac branoc wam i badzcie grzeczni mrgreen (to nie jest zadna aluzja ani zaluzja ani nic) poprostu lapki przy sobie xd )
PostPosted: Sun May 28, 2006 2:41 pm

Terrorystka Frania
Mroczny Tato

ja tez byłam mrgreen

razem z Tobą 4laugh
niesmialbym zapomniec 4laugh heart

Mroczny Tato

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sun May 28, 2006 2:42 pm

Mroczny Tato
Twistus
Mroczny Tato
no prosze cos nas laczy blaugh papa roch ma swoj styl i jest zaje.. tu dalej nie mozna preklinac? bo juz nie wiem confused
zalezy, powiem tak wink

Twistus
ninja spadam spac branoc wam i badzcie grzeczni mrgreen (to nie jest zadna aluzja ani zaluzja ani nic) poprostu lapki przy sobie xd )
( twisted )
dobrej nocy 4laugh wink

Mroczny Tato

Terrorystka Frania

Twistus
on juz zapomniał jak sie trzyma łapki przy sobie wink heart
PostPosted: Sun May 28, 2006 2:43 pm

Terrorystka Frania
Twistus
gonk blagam nie wdawaj sie w szczegoly wink rofl gonk

Ryuukei oshii
Crew

Terrorystka Frania

PostPosted: Sun May 28, 2006 2:44 pm

Twistus
Terrorystka Frania
Twistus
gonk blagam nie wdawaj sie w szczegoly wink rofl gonk
nie śmiem nawet xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23922 23923 23924 23925 23926 23927 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games