|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:44 am
opcy Twistus opcy mrgreen *tulituli MoniMoni* mrgreen *daje sie tulic* 4laugh mrgreen heart rofl rofl rofl rofl wink
bylebys tego smiecia zdjal z glowy bo juz patrzec na to nie moge wink mrgreen teraz mam nowego smiecia.. mrgreen a kwiatka nie da sie zalozyc? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:45 am
Aidanna opcy Twistus opcy mrgreen *tulituli MoniMoni* mrgreen *daje sie tulic* 4laugh mrgreen heart rofl rofl rofl rofl wink
bylebys tego smiecia zdjal z glowy bo juz patrzec na to nie moge wink mrgreen teraz mam nowego smiecia.. mrgreen a kwiatka nie da sie zalozyc? crying pewnie niewidoczny bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:46 am
Aidanna opcy Twistus opcy mrgreen *tulituli MoniMoni* mrgreen *daje sie tulic* 4laugh mrgreen heart rofl rofl rofl rofl wink
bylebys tego smiecia zdjal z glowy bo juz patrzec na to nie moge wink mrgreen teraz mam nowego smiecia.. mrgreen a kwiatka nie da sie zalozyc? crying no wlasnie sie nie da..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:46 am
opcy Aidanna opcy Twistus opcy mrgreen *tulituli MoniMoni* mrgreen *daje sie tulic* 4laugh mrgreen heart rofl rofl rofl rofl wink
bylebys tego smiecia zdjal z glowy bo juz patrzec na to nie moge wink mrgreen teraz mam nowego smiecia.. mrgreen a kwiatka nie da sie zalozyc? crying no wlasnie sie nie da.. zla torba crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:47 am
opcy Twistus opcy mrgreen *tulituli MoniMoni* mrgreen *daje sie tulic* 4laugh mrgreen heart rofl rofl rofl rofl wink
bylebys tego smiecia zdjal z glowy bo juz patrzec na to nie moge wink mrgreen teraz mam nowego smiecia.. mrgreen u mra jakis Ty mroczny rofl rofl rofl mrgreen lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:48 am
Twistus opcy Twistus opcy mrgreen *tulituli MoniMoni* mrgreen *daje sie tulic* 4laugh mrgreen heart rofl rofl rofl rofl wink
bylebys tego smiecia zdjal z glowy bo juz patrzec na to nie moge wink mrgreen teraz mam nowego smiecia.. mrgreen u mra jakis Ty mroczny rofl rofl rofl mrgreen lol jestem emogotem teraz... neutral mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:50 am
opcy jestem emogotem teraz... neutral mrgreen czym O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:51 am
Twistus opcy jestem emogotem teraz... neutral mrgreen czym O.oskrzyzowaniem gotha z emo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:53 am
opcy Twistus opcy jestem emogotem teraz... neutral mrgreen czym O.oskrzyzowaniem gotha z emo mrgreen no tak zapomnialm ze slucha tokio hotel bloga i jemsa blunta rofl wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:53 am
ide zrobic kuesta na chomikowa czapke domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:57 am
Twistus opcy Twistus opcy jestem emogotem teraz... neutral mrgreen czym O.oskrzyzowaniem gotha z emo mrgreen no tak zapomnialm ze slucha tokio hotel bloga i jemsa blunta rofl wink a Ty sluchasz Placebo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:58 am
opcy Twistus opcy Twistus opcy jestem emogotem teraz... neutral mrgreen czym O.oskrzyzowaniem gotha z emo mrgreen no tak zapomnialm ze slucha tokio hotel bloga i jemsa blunta rofl wink a Ty sluchasz Placebo razz no i ...? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|