|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:25 am
opcy Twistus opcy *pryt* Matisyahu [Youth #13] King Without A Crown [3:42] cool oi Bucu bu mrgreen u uuu u! co tam Moniku? @Rodzyn: co klepiesz paszcza? nunuunuu
nicu nudy zimno na dworze i ogolnie doopno jest xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:26 am
Aidanna opcy @Rodzyn: co klepiesz paszcza? ciastka jem domokun to nie krusz.. scream @Moni: to moze jakies zdjatko zrobisz dla polepszenie humoru.. cieplej sie zrobui.. i w ogole..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:28 am
opcy Aidanna opcy @Rodzyn: co klepiesz paszcza? ciastka jem domokun to nie krusz.. scream @Moni: to moze jakies zdjatko zrobisz dla polepszenie humoru.. cieplej sie zrobui.. i w ogole.. moze chcesz wrocic na modostwao skoro juz taki wladczy sie znowu robisz wink
jak tam twoj Quescik Bucus?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Aidanna opcy @Rodzyn: co klepiesz paszcza? ciastka jem domokun to nie krusz.. scream @Moni: to moze jakies zdjatko zrobisz dla polepszenie humoru.. cieplej sie zrobui.. i w ogole.. moje ciastka moje okruszki! moge robic co chce domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald DevilDriver - [DevilDriver #04] I Dreamed I Died Matisyahu [Youth #01] Fire Of Heaven/Altar Of Earth [3:58]Fire descends on high in the shape of a lion
Burn the sacrifice of pride and ride on to Mount Zion 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:29 am
opcy Ozzwald DevilDriver - [DevilDriver #04] I Dreamed I Died Matisyahu [Youth #01] Fire Of Heaven/Altar Of Earth [3:58]Fire descends on high in the shape of a lion
Burn the sacrifice of pride and ride on to Mount Zion 3nodding a ja kurcze GITS OST. - Inner universe domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:29 am
Twistus moze chcesz wrocic na modostwao skoro juz taki wladczy sie znowu robisz wink
jak tam twoj Quescik Bucus? kto wie.. moze moze.. kwescik: opcy Your Gold: 22917
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:32 am
opcy Twistus moze chcesz wrocic na modostwao skoro juz taki wladczy sie znowu robisz wink
jak tam twoj Quescik Bucus? kto wie.. moze moze.. kwescik: opcy Your Gold: 22917 to jeszcze 4k jak zgaduje nie spieszy Ci sie czy pomoc Ci jeszcze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:33 am
Twistus opcy kwescik: opcy Your Gold: 22917 to jeszcze 4k jak zgaduje nie spieszy Ci sie czy pomoc Ci jeszcze wink 29k potrzbuje.. chyba ze sie ceny zmienily.. //edit: 27k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:33 am
opcy Ozzwald DevilDriver - [DevilDriver #04] I Dreamed I Died Matisyahu [Youth #01] Fire Of Heaven/Altar Of Earth [3:58]Fire descends on high in the shape of a lion
Burn the sacrifice of pride and ride on to Mount Zion 3nodding Dimmu Borgir - [Enthrone Darkness Triumphant #01] Mourning Palace Whispering voices summoning screams Waiting for Satan to bless their sins
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:34 am
opcy Twistus opcy kwescik: opcy Your Gold: 22917 to jeszcze 4k jak zgaduje nie spieszy Ci sie czy pomoc Ci jeszcze wink 29k potrzbuje.. chyba ze sie ceny zmienily.. no ja widze za 27 nie wiem jak dlugo on bedzie 3nodding 2797. Kult - Dziewczyna bez zęba na przedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:35 am
Twistus opcy Twistus opcy kwescik: opcy Your Gold: 22917 to jeszcze 4k jak zgaduje nie spieszy Ci sie czy pomoc Ci jeszcze wink 29k potrzbuje.. chyba ze sie ceny zmienily.. no ja widze za 27 nie wiem jak dlugo on bedzie 3nodding 2797. Kult - Dziewczyna bez zęba na przedzie to pozycz te 4k mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:40 am
mrgreen *tulituli MoniMoni* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:41 am
opcy mrgreen *tulituli MoniMoni* mrgreen *daje sie tulic* 4laugh mrgreen heart rofl rofl rofl rofl wink
bylebys tego smiecia zdjal z glowy bo juz patrzec na to nie moge wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:42 am
Twistus opcy mrgreen *tulituli MoniMoni* mrgreen *daje sie tulic* 4laugh mrgreen heart rofl rofl rofl rofl wink
bylebys tego smiecia zdjal z glowy bo juz patrzec na to nie moge wink mrgreen teraz mam nowego smiecia.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|