|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 12:37 pm
jeśli to było do mnie ,to odpowiadam: spędzam czas na obijaniu się ^_- tak jak zwykle jadam jogurty, ciemny chleb i jabłka, to dzisiaj pożerałam lody i frytki, zrobiłam rysunek dla Rynn, wzięłam dłuuuugą kąpiel w olejku i z maseczką na twarzy i łażę w szlafroku, podjadając cukierki... czyli odpoczynek po tygodniu "pracy" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 12:39 pm
EvilYuki jeśli to było do mnie ,to odpowiadam: spędzam czas na obijaniu się ^_- tak jak zwykle jadam jogurty, ciemny chleb i jabłka, to dzisiaj pożerałam lody i frytki, zrobiłam rysunek dla Rynn, wzięłam dłuuuugą kąpiel w olejku i z maseczką na twarzy i łażę w szlafroku, podjadając cukierki... czyli odpoczynek po tygodniu "pracy" wink no, najpierw do Omi, ale potem jak przyszlas, to do was obu xd Joguuuurty.... czemu ja nie mam zadnego w domu?! @.@ Wszystkie zjadłam -.- Czekoalda tez zakonczyal juz swoj żywot xP A co do pracy, to teraz ja mam okres zbierania energii na przyszly tydzien xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 12:44 pm
~~lena-undesaid~~ no, najpierw do Omi, ale potem jak przyszlas, to do was obu xd Joguuuurty.... czemu ja nie mam zadnego w domu?! @.@ Wszystkie zjadłam -.- Czekoalda tez zakonczyal juz swoj żywot xP A co do pracy, to teraz ja mam okres zbierania energii na przyszly tydzien xd ja nie robilam dzisiaj nic konstruktywnego, rano byla u mnie kolezanka, potem sie kapalam, potem wcieralam rozne kremy, balsamy i maseczki i ukladalam fryzure, potem cwiczylam, robilam bizuterie i zdjecia (probuje rozgryzc obsluge aparatu)... a tak poza tym to nic nie robie, chociaz mialam sie uczyc gonk Ja pilnuje zdrowego odzywiania, chociaz odkad pilnuje go komputer i rysuje mi wykresy, okazuje sie, ze spozywam za malo kalorii pochodzacych z tluszczu i bialek wiec musze wzbogacic diete o mieso.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 12:52 pm
ja tam nie stusuje zadnych diet. mam za slaba wole na ograniczanie jedzenia.
...wystarczy oczywiscie troche pocwiczyc, i bedzie dobrze, ale u mnie to tez keipsko wychodzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 2:09 pm
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ no, najpierw do Omi, ale potem jak przyszlas, to do was obu xd Joguuuurty.... czemu ja nie mam zadnego w domu?! @.@ Wszystkie zjadłam -.- Czekoalda tez zakonczyal juz swoj żywot xP A co do pracy, to teraz ja mam okres zbierania energii na przyszly tydzien xd ja nie robilam dzisiaj nic konstruktywnego, rano byla u mnie kolezanka, potem sie kapalam, potem wcieralam rozne kremy, balsamy i maseczki i ukladalam fryzure, potem cwiczylam, robilam bizuterie i zdjecia (probuje rozgryzc obsluge aparatu)... a tak poza tym to nic nie robie, chociaz mialam sie uczyc gonk Ja pilnuje zdrowego odzywiania, chociaz odkad pilnuje go komputer i rysuje mi wykresy, okazuje sie, ze spozywam za malo kalorii pochodzacych z tluszczu i bialek wiec musze wzbogacic diete o mieso. mięsko 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 2:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 2:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 3:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 3:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 3:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 3:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 3:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 3:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 3:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 3:43 pm
Chryste, ja jeszcze nie śpię... takie porządne dziecko ze mnie było...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|