|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 1:12 pm
nox123 niemysl ze bede siedzial tylko zrobilem zakupy i bede ogladal gitsa sac razz ale dno.... a myslałam ze to baby na zakupy chodza ^^.... ale nie mam nic przeciwko temu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 1:14 pm
nic ludziska sie zbieraja funie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 1:15 pm
uaa! wytlumaczono mi chemie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 1:17 pm
Aidanna uaa! wytlumaczono mi chemie rofl A czego nie rozumialas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 1:18 pm
Aidanna uaa! wytlumaczono mi chemie rofl ninja to napisz za mnie kolosa... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 1:19 pm
degenerat Aidanna uaa! wytlumaczono mi chemie rofl A czego nie rozumialas? nyo mnie lomkowi tlumaczyl mole... xp ale poznoej jak spojrzal w moja ksiazke do sie nie dziwil, ze nie zrozumialam tego xp gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna uaa! wytlumaczono mi chemie rofl i pewnie teraz sie czujesz jakbys wszystk owiedziala ;-P ja tak mam, jak mi ktos cos wytlumaczy gdy sama nie moglam zalapac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna uaa! wytlumaczono mi chemie rofl fuksiara xp ....mnie tylko pociesza fakt, że PODOBNO po mojej nauczycielce, chemie się umie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 1:20 pm
EvilYuki Aidanna uaa! wytlumaczono mi chemie rofl i pewnie teraz sie czujesz jakbys wszystk owiedziala ;-P ja tak mam, jak mi ktos cos wytlumaczy gdy sama nie moglam zalapac wink nie no ja tak nie mam... ja sie ciesze, ze czegos ktos mnie nauczyl i to rozumiem iprzedewszystkim zdam do kolejnej klasy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 1:21 pm
~~lena-undesaid~~ Aidanna uaa! wytlumaczono mi chemie rofl fuksiara xp ....mnie tylko pociesza fakt, że PODOBNO po mojej nauczycielce, chemie się umie. nie no moja umie tlumaczyc... ale mi sie troche niebywalo na lekcjach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 1:24 pm
Aidanna degenerat Aidanna uaa! wytlumaczono mi chemie rofl A czego nie rozumialas? nyo mnie lomkowi tlumaczyl mole... xp ale poznoej jak spojrzal w moja ksiazke do sie nie dziwil, ze nie zrozumialam tego xp gonk A mole to mozna na lopatologie pamieciowa wbic mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 1:24 pm
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna uaa! wytlumaczono mi chemie rofl fuksiara xp ....mnie tylko pociesza fakt, że PODOBNO po mojej nauczycielce, chemie się umie. nie no moja umie tlumaczyc... ale mi sie troche niebywalo na lekcjach xp no a ja mam taka durna, ktora gada caly czas tylko tym smetnym, cichym glosem, i tylko raz mowi co mamy zrobic, jak robimy pierwsze zadanie jakiegos tam typu A potem uwaza, ze sie nauczymy, jak to bedziemy robic. A jak mamy kartkowki niezapowiedziane, i nastaje bunt, to mowi, ze my umiemy, tylko nam sie wydaje ze nie -.- I co? I dostalam 2 z ostatniej kartkowki, a ona mi, jako jednej jedynej nie chce dac poprawic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 1:25 pm
a niech ktos mi zrobi zadanie z infy w turbo pascalu byle jaki rozbudowany program lub ich kilka....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 1:28 pm
~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna uaa! wytlumaczono mi chemie rofl fuksiara xp ....mnie tylko pociesza fakt, że PODOBNO po mojej nauczycielce, chemie się umie. nie no moja umie tlumaczyc... ale mi sie troche niebywalo na lekcjach xp no a ja mam taka durna, ktora gada caly czas tylko tym smetnym, cichym glosem, i tylko raz mowi co mamy zrobic, jak robimy pierwsze zadanie jakiegos tam typu A potem uwaza, ze sie nauczymy, jak to bedziemy robic. A jak mamy kartkowki niezapowiedziane, i nastaje bunt, to mowi, ze my umiemy, tylko nam sie wydaje ze nie -.- I co? I dostalam 2 z ostatniej kartkowki, a ona mi, jako jednej jedynej nie chce dac poprawic. no u mnie jak byl sprawdzian z moli to wiekszosc klasu oddala odrazu kartki bo nikt nie wiedzial jak obliczyc zadania, ktorych wogole nie robilismy... i teraz pokazlam je mojemu znajomemu, ktory mnie uczyl to powiedzial, ze to zadania dla rozszezonych klas confused fajnie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 1:29 pm
renge_karen a niech ktos mi zrobi zadanie z infy w turbo pascalu byle jaki rozbudowany program lub ich kilka.... co? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|