|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 7:30 am
opcy a znacie stara madrosc harcerska: ze najlepsze na kaca jest powietrze z materaca? gdzies to slyszalam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 7:38 am
Iael opcy a znacie stara madrosc harcerska: ze najlepsze na kaca jest powietrze z materaca? hmmmm..... nie wiem czemu ale to mi sie kojazy z kabaretem rolleyes bo w jednym ze skeczow AniMrMru to bylo.. ale ja juz to od dawna znam.. od zaprzyjaznionych harcerzy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 7:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 7:56 am
czuj czuj... czuwaj... kto by pomyslal, ze kiedys chcialam byc harcerzem... i dobrze, ze nie poszlam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 8:07 am
Aidanna czuj czuj... czuwaj... kto by pomyslal, ze kiedys chcialam byc harcerzem... i dobrze, ze nie poszlam xd paramilitarystyczne bojowki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 8:09 am
opcy Aidanna czuj czuj... czuwaj... kto by pomyslal, ze kiedys chcialam byc harcerzem... i dobrze, ze nie poszlam xd paramilitarystyczne bojowki xp co to jest te "paramilitarystyczne"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 8:13 am
Autark opcy Aidanna czuj czuj... czuwaj... kto by pomyslal, ze kiedys chcialam byc harcerzem... i dobrze, ze nie poszlam xd paramilitarystyczne bojowki xp co to jest te "paramilitarystyczne"? wlasnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 8:15 am
Autark opcy Aidanna czuj czuj... czuwaj... kto by pomyslal, ze kiedys chcialam byc harcerzem... i dobrze, ze nie poszlam xd paramilitarystyczne bojowki xp co to jest te "paramilitarystyczne"? http://sjp.pwn.pl/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 8:16 am
Aidanna Autark opcy Aidanna czuj czuj... czuwaj... kto by pomyslal, ze kiedys chcialam byc harcerzem... i dobrze, ze nie poszlam xd paramilitarystyczne bojowki xp co to jest te "paramilitarystyczne"? wlasnie xp pewnie cos jak paraolimpiada.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 8:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 8:18 am
opcy Autark opcy Aidanna czuj czuj... czuwaj... kto by pomyslal, ze kiedys chcialam byc harcerzem... i dobrze, ze nie poszlam xd paramilitarystyczne bojowki xp co to jest te "paramilitarystyczne"? http://sjp.pwn.pl/slownik nie moze znalezc tego wyrazy, wiec wytlumacz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 8:20 am
dobrze ze nie miales na mysli "paramilitarne"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 8:23 am
ja chce chomikowa czape domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 8:28 am
Aidanna ja chce chomikowa czape domokun zbieraj ,zbieraj... 3nodding nei ma nic za darmo... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2006 8:36 am
EvilYuki Aidanna ja chce chomikowa czape domokun zbieraj ,zbieraj... 3nodding nei ma nic za darmo... xd i chce pomaranczowe rzeczy domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|