|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:14 am
Kukus Lethiel Iael Lethiel uh..... moge was o cos prosić ???....... redface o co ?? o bumpy na moim queściq whee a jeśli ja wolę ci sypnąć gotooweczką, to co? 4laugh jesteś slodki 4laugh ale i tak jush mi dusho daleś..... redface ..... nie moge prosić więcej *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:15 am
... nuuuudy... idę sobie pograć w simsy. papatki! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:16 am
Nyu sad Co ja powietrze jestem, że mnie nikt niezauwarza sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kukus Lethiel Iael Lethiel uh..... moge was o cos prosić ???....... redface o co ?? o bumpy na moim queściq whee a jeśli ja wolę ci sypnąć gotooweczką, to co? 4laugh jesteś slodki 4laugh ale i tak jush mi dusho daleś..... redface ..... nie moge prosić więcej *przytulas* też myślę, że jestem słodki wink to nie proś... przecież sam mogę postanowić ci dać gotooweckę smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:17 am
Kukus Lethiel Kukus Lethiel Iael Lethiel uh..... moge was o cos prosić ???....... redface o co ?? o bumpy na moim queściq whee a jeśli ja wolę ci sypnąć gotooweczką, to co? 4laugh jesteś slodki 4laugh ale i tak jush mi dusho daleś..... redface ..... nie moge prosić więcej *przytulas* też myślę, że jestem słodki wink to nie proś... przecież sam mogę postanowić ci dać gotooweckę smile a masz moze elfie uszka?? potrzebuje jeszcze 2000 g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musze mykac z psem na spacerek.... crying ale wrooce 3nodding .. mam nadzieje ze sie uda sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 ... nuuuudy... idę sobie pograć w simsy. papatki! heart a jakie masz części?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:18 am
Lethiel musze mykac z psem na spacerek.... crying ale wrooce 3nodding .. mam nadzieje ze sie uda sweatdrop papatki *buziaki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:22 am
*Smutna siada w swoim foteliku*Nyu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:23 am
ja nawet nie wiem o co chodzi... mam kaca giganta i mooj moozg pracuje baaaardzo powolnie... o ile w ogoole działa eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:23 am
Sei chan *Smutna siada w swoim foteliku*Nyu sad widzę Cie maleństwo *siada obok, przytula i głaszcze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|