|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 12:49 pm
MUHAHAHA!!!!! Régen nekem is rüszű lassan töltötte, de mostmár nincs bajom vele, én cukor bogár gépecském.... heart khm... bár tény, szólhattak volna, vagy lehtene választható :S Figyú, amikor elküldöd az üzit lehet választani, hogy akarod-e ahoz az egyhez az aláírásodat, mi lenne ha mindenki levené, és akkor nem lenne gáz itt bent, na? Edit: nénikéjét... levettem,de így is berakja az akváriumot magában?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 12:51 pm
Narcisz MUHAHAHA!!!!! Régen nekem is rüszű lassan töltötte, de mostmár nincs bajom vele, én cukor bogár gépecském.... heart khm... bár tény, szólhattak volna, vagy lehtene választható :S Figyú, amikor elküldöd az üzit lehet választani, hogy akarod-e ahoz az egyhez az aláírásodat, mi lenne ha mindenki levené, és akkor nem lenne gáz itt bent, na? Edit: nénikéjét... levettem,de így is berakja az akváriumot magában?! scream hehh ez a gaia bosszúja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 12:54 pm
most bootyztam egy cicáddal és kaptam 103 aranyat xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 1:03 pm
Alul a szövegmező alatt Attacz Signature az nem az az hogy akarod-e?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 1:06 pm
sgergely Alul a szövegmező alatt Attacz Signature az nem az az hogy akarod-e? nárciszom pont ezt próbálta ki de hasztalan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 1:08 pm
napsugar sgergely Alul a szövegmező alatt Attacz Signature az nem az az hogy akarod-e? nárciszom pont ezt próbálta ki de hasztalan Ja már értem... sweatdrop Egyébként nekem eltűntek... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 1:09 pm
Hehe..köszi akkor a 25 aranyat cserébeXD Anyira kis prütyik! *igen ma cukkorsokkon van...vigyázat, etetni és 2 méteres közelébe menni csak saját felelőségreXD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 1:15 pm
Kis virágom...most beszéltünk ki napsugárral a hátad mögött....teljesen pokolbeli hangulatban vagyunk már és úgy gondoljuk túl light-os vagy mostanában....gyere vissza a mennyből....var a pokol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 1:28 pm
stranger12 Kis virágom...most beszéltünk ki napsugárral a hátad mögött....teljesen pokolbeli hangulatban vagyunk már és úgy gondoljuk túl light-os vagy mostanában....gyere vissza a mennyből....var a pokol twisted Mimimimi?! Mi történt ti kis boszikáimXD? Hogyhogy túl lightos? Én teljes bevetésre kész álapotban vagyokXD Most tündéri vagyok éppen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 1:45 pm
Pokoli ez a tündérjelmez... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 1:51 pm
sgergely Pokoli ez a tündérjelmez... xp hogy neked soha semmi nem jó xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 1:53 pm
Mau... ha nem jó ami rajtam van mindjárt nudizni kezdek! És ezt vehetitek fenyegetésnek scream !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 2:07 pm
Narcisz Mau... ha nem jó ami rajtam van mindjárt nudizni kezdek! És ezt vehetitek fenyegetésnek scream ! szerintem csini vagy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 2:22 pm
napsugar Narcisz Mau... ha nem jó ami rajtam van mindjárt nudizni kezdek! És ezt vehetitek fenyegetésnek scream ! szerintem csini vagyhehe...de nem annyira mint teXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 2:25 pm
napsugar Narcisz Mau... ha nem jó ami rajtam van mindjárt nudizni kezdek! És ezt vehetitek fenyegetésnek scream ! szerintem csini vagyBőrfotel xd (régi szép emlékek) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|