|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:42 pm
~~lena-undesaid~~ ze co O_O? co ma do tego wyglad? dobra niewazne..... nie skumałas XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:43 pm
[Terrorystka Frania]a skąd jesteś? śląsk?
w ogole masz rekrutacje lektroniczną? XP
mnie to nieźle wkurza XP! lubuskie , a co to to rekrutacja lektornicza ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:44 pm
miało byc elektroniczna XD
komputerowe pierdoly.... a wsumie i tak musisz isc do szkoly i zaniesc podanie XD
bez sens!
jedynym plusem jest to, ze cie kasuja z listy jesli cie szkola nie przyjmie. koniec kropka. a reszta to same neagtywne rzeczy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:46 pm
Terrorystka Frania miało byc elektroniczna XD
komputerowe pierdoly.... a wsumie i tak musisz isc do szkoly i zaniesc podanie XD
bez sens!
jedynym plusem jest to, ze cie kasuja z listy jesli cie szkola nie przyjmie. koniec kropka. a reszta to same neagtywne rzeczy razz aaa no cos tam mialo u mnie byc ze podania przez neta mozna skladac , ale to jakas lipa xp . Jeszce kurde jakies zdiecia musialam robic stare jak zwykle wyszlam badziewnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:48 pm
Karnaaa Terrorystka Frania miało byc elektroniczna XD
bez sens!
jedynym plusem jest to, ze cie kasuja z listy jesli cie szkola nie przyjmie. koniec kropka. a reszta to same neagtywne rzeczy razz aaa no cos tam mialo u mnie byc ze podania przez neta mozna skladac , ale to jakas lipa xp . Jeszce kurde jakies zdiecia musialam robic stare jak zwykle wyszlam badziewnie hy! własnie! ja musze do foografa w przyszlym tygodniu! XP
*zapisuje na tablicy korkowej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:55 pm
Terrorystka Frania Karnaaa Terrorystka Frania miało byc elektroniczna XD
bez sens!
jedynym plusem jest to, ze cie kasuja z listy jesli cie szkola nie przyjmie. koniec kropka. a reszta to same neagtywne rzeczy razz aaa no cos tam mialo u mnie byc ze podania przez neta mozna skladac , ale to jakas lipa xp . Jeszce kurde jakies zdiecia musialam robic stare jak zwykle wyszlam badziewnie hy! własnie! ja musze do foografa w przyszlym tygodniu! XP
*zapisuje na tablicy korkowej* taaa i wydasz 15zl na 4 fotki na ktorych bedziesz miala jakis zielony pasek scream (piesze o sobie tak ogolnie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:57 pm
ninja
ja nie wydaje 15 za 4 fotki... XP
ja podobnoz fotogeniczna jestem ...... roll
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 1:02 pm
Terrorystka Frania ninja
ja podobnoz fotogeniczna jestem ...... roll a ja wlasnie nie jestem whee (kurde zdzieraja u nas na tych zdieciach) ale raczej nie mam zielonych pasemek stare Jeszcze z kumplami robilam , wyscy bladzi :wyszli jak nie wiem co mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 1:05 pm
Karnaaa Terrorystka Frania ninja
ja podobnoz fotogeniczna jestem ...... roll a ja wlasnie nie jestem whee (kurde zdzieraja u nas na tych zdieciach) ale raczej nie mam zielonych pasemek stare Jeszcze z kumplami robilam , wyscy bladzi :wyszli jak nie wiem co mrgreen u nas chyba 6 albo 8 zdjec za 9 zeta
ale fotograf to stary amator :/
dlatego ja musze jechac do MOJEGO fotografa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 1:10 pm
Terrorystka Frania Karnaaa Terrorystka Frania ninja
ja podobnoz fotogeniczna jestem ...... roll a ja wlasnie nie jestem whee (kurde zdzieraja u nas na tych zdieciach) ale raczej nie mam zielonych pasemek stare Jeszcze z kumplami robilam , wyscy bladzi :wyszli jak nie wiem co mrgreen u nas chyba 6 albo 8 zdjec za 9 zeta
dlatego ja musze jechac do MOJEGO fotografa XD eeeeee to fajnie masz mrgreen ide cos porobic gdzies indziej papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 1:20 pm
Karnaaa Terrorystka Frania Karnaaa Terrorystka Frania ninja
dlatego ja musze jechac do MOJEGO fotografa XD eeeeee to fajnie masz mrgreen ide cos porobic gdzies indziej papa jo tyż.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 1:25 pm