|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:13 pm
franka... wiem jestem glupia... sweatdrop wszyscy mi to mowia... cieszysz sie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:14 pm
Aidanna franka... wiem jestem glupia... sweatdrop wszyscy mi to mowia... cieszysz sie... sweatdrop a ja Ci tego nie mowie.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:16 pm
Aidanna franka... wiem jestem glupia... sweatdrop wszyscy mi to mowia... cieszysz sie... sweatdrop każdy jest głupi neutral nie ciesz sie bo nie mam z czego
jedyne co było dobre w tym dniu to to, ze wreszcie deszcze mnie zmoczyl i moglam sie nim podniecac....
z reszta na epulsie w pamietniku o tym napisałam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:17 pm
kurde...
nie chce mi sie robic tego wszytkiego z ta elektroniczna rekrutacja _ _"
what a bezsens XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:17 pm
Ozzwald Aidanna franka... wiem jestem glupia... sweatdrop wszyscy mi to mowia... cieszysz sie... sweatdrop a ja Ci tego nie mowie.... heart ale duzo osob tak mowi... sweatdrop a to nie jest mile... zlwaszcza, ze sie staram crying cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:18 pm
Ych, no nie bardzo..dalej mi się lineart ciapcia..
Edit - udało się xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:19 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna franka... wiem jestem glupia... sweatdrop wszyscy mi to mowia... cieszysz sie... sweatdrop a ja Ci tego nie mowie.... heart ale duzo osob tak mowi... sweatdrop a to nie jest mile... zlwaszcza, ze sie staram crying cry a wiesz co... nie wazne co inni mowia ludzie to klamczuchy i tyle... wazne co ty czujesz.... i co uwazasz... i powinnas przestac sama mowic ze jestes glupia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania kurde...
what a bezsens XP tia... przez cale to nie dostalam sie do wymarzonej szkoly... bo nawet odwolania napisac sie nie da bo wszystko z warszawskiego kuratorium idzie i listy sa zamkniete... sweatdrop i tylko 4pnkt. mi brakowalo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Ych, no nie bardzo..dalej mi się lineart ciapcia.. to sie pobaw na jakiejs pierdole i sie nauczysz co i jak ;P
sama musisz do tego dojsc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:21 pm
Aidanna Terrorystka Frania kurde...
what a bezsens XP tia... przez cale to nie dostalam sie do wymarzonej szkoly... bo nawet odwolania napisac sie nie da bo wszystko z warszawskiego kuratorium idzie i listy sa zamkniete... sweatdrop i tylko 4pnkt. mi brakowalo sweatdrop kuuurde.... ;/
jutro sie tym zajme....
ciakawe co z moim lubym...... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:21 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna franka... wiem jestem glupia... sweatdrop wszyscy mi to mowia... cieszysz sie... sweatdrop a ja Ci tego nie mowie.... heart ale duzo osob tak mowi... sweatdrop a to nie jest mile... zlwaszcza, ze sie staram crying cry a wiesz co... nie wazne co inni mowia ludzie to klamczuchy i tyle... wazne co ty czujesz.... i co uwazasz... i powinnas przestac sama mowic ze jestes glupia ale rodzina mi tak mowi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:25 pm
siemsiema
@Lena: *skok na lenke* witaj skarbie wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:26 pm
Aidanna ale rodzina mi tak mowi... sweatdrop sloneczko... mi mowia ze jestem pierdola i nic zrobic nie umiem ani zalatwic.... ale ich opinia mnie nie interesuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|