|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:40 am
Aidanna Julka Wiedzialam ze to sie tak skonczy... crying crying crying *pada na kolana i blaga o wybaczenie* nigdy scream domokun to ja ide grac w RFO *nie mylic z RO*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:41 am
Aidanna *usadawia sie mu na kolanach* heart ninja sie juz nie baz zazdrosnica *glaszcze po glowce* nie dosc ze prohibicja to jeszcze rodzice nie wyjezdzaja na weekend crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:41 am
opcy Julka no problemo amichi... to za tom bieliznem co mi z ozzem kiedys fundneliscie rofl uhu.. amichi? esh... musiales sie pytac... to w portugalskim cos jak przyjaciel... to osoba do ktorej zwracasz sie zyczliwie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:42 am
Julka opcy Julka no problemo amichi... to za tom bieliznem co mi z ozzem kiedys fundneliscie rofl uhu.. amichi? esh... musiales sie pytac... to w portugalskim cos jak przyjaciel... to osoba do ktorej zwracasz sie zyczliwie rofl zebys ty wiedzial co to znaczy w suachili
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:43 am
Ozzwald Aidanna *usadawia sie mu na kolanach* heart ninja sie juz nie baz zazdrosnica *glaszcze po glowce* nie dosc ze prohibicja to jeszcze rodzice nie wyjezdzaja na weekend crying *fuczy* wcale nie jestem zazdrosna ninja bosz zlo... xp nie wyjezdzaja... ciesz sie, ze wogole wyjezdzaja rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:46 am
oczywiscie wszytkich wywiało............... stare
ja to mam szczescie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Julka esh... musiales sie pytac... to w portugalskim cos jak przyjaciel... to osoba do ktorej zwracasz sie zyczliwie rofl zebys ty wiedzial co to znaczy w suachili WTF ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania oczywiscie wszytkich wywiało............... stare
ja to mam szczescie! kurde zdarza sie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:47 am
Terrorystka Frania oczywiscie wszytkich wywiało............... stare
ja to mam szczescie! eno... lagi mamy to przez to promieniowanie z kola biegunowego... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Franeczka!!!!!!! blaugh czesc kochana x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:48 am
Ozzwald Terrorystka Frania oczywiscie wszytkich wywiało............... stare
ja to mam szczescie! kurde zdarza sie.... *wraca z puszka z brzoskiwniami* *otwiera* *pije troszke wody* bleeeee :/ *wyciaga widelec i zaczyna jesc*
yyyyyyh! *cmokcokzujzujzujjedzujedzu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:49 am
Julka Terrorystka Frania oczywiscie wszytkich wywiało............... stare
ja to mam szczescie! eno... lagi mamy to przez to promieniowanie z kola biegunowego... rofl musze przygotowac leckcje o promieniowaiu i radioaktywnosci na fize...... ubiegam sie o pięć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|