|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:27 am
Julka Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ? rofl mrgreen rofl nie ja mam ten co zawsze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:29 am
opcy Julka Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ? rofl mrgreen rofl ja nie mam... *chowa kosmyki pod kartonem* a co Ty taki wsytnis mrgreen *zrywa mu karton*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:29 am
Ozzwald Julka Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ? rofl mrgreen rofl nie ja mam ten co zawsze blaugh *czochra irokez* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:30 am
Ozzwald Julka Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ? rofl mrgreen rofl nie ja mam ten co zawsze blaugh bo Ty jestes zawsze taki samy... wink to komplement
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:32 am
Julka opcy Julka Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ? rofl mrgreen rofl ja nie mam... *chowa kosmyki pod kartonem* a co Ty taki wsytnis mrgreen *zrywa mu karton* *macha grzywkom* dzienkju za donacje..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:33 am
opcy Julka opcy Julka Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ? rofl mrgreen rofl ja nie mam... *chowa kosmyki pod kartonem* a co Ty taki wsytnis mrgreen *zrywa mu karton* *macha grzywkom* dzienkju za donacje.. no problemo amichi... to za tom bieliznem co mi z ozzem kiedys fundneliscie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:34 am
Julka Ozzwald Julka Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ? rofl mrgreen rofl nie ja mam ten co zawsze blaugh bo Ty jestes zawsze taki samy... wink to komplementurodzilem sie juz tych rozmiarow... i tak przystojny razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:35 am
Julka Ozzwald Julka Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ? rofl mrgreen rofl nie ja mam ten co zawsze blaugh bo Ty jestes zawsze taki samy... wink to komplement*klapie na nia zebami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:35 am
Zero 7 [ When It falls ] - Home
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:36 am
Ozzwald Julka Ozzwald Julka Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ? rofl mrgreen rofl nie ja mam ten co zawsze blaugh bo Ty jestes zawsze taki samy... wink to komplementurodzilem sie juz tych rozmiarow... i tak przystojny razz *tuli go* ninja heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:36 am
Aidanna Julka Ozzwald Julka Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ? rofl mrgreen rofl nie ja mam ten co zawsze blaugh bo Ty jestes zawsze taki samy... wink to komplement*klapie na nia zebami* Wiedzialam ze to sie tak skonczy... crying crying crying *pada na kolana i blaga o wybaczenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:37 am
Aidanna Ozzwald Julka Ozzwald Julka Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ? rofl mrgreen rofl nie ja mam ten co zawsze blaugh bo Ty jestes zawsze taki samy... wink to komplementurodzilem sie juz tych rozmiarow... i tak przystojny razz *tuli go* ninja heart *caluje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:38 am
Julka Aidanna Julka Ozzwald Julka Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ? rofl mrgreen rofl nie ja mam ten co zawsze blaugh bo Ty jestes zawsze taki samy... wink to komplement*klapie na nia zebami* Wiedzialam ze to sie tak skonczy... crying crying crying *pada na kolana i blaga o wybaczenie* nigdy scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:39 am
Julka no problemo amichi... to za tom bieliznem co mi z ozzem kiedys fundneliscie rofl uhu.. amichi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|