|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:17 am
Aidanna ksiazeczka rumowska jeszcze ninja tja, łatwo w niej schowac sciągi cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:18 am
Aidanna Ozzwald EvilYuki Rynn the Vampire To tak jak ja (; Ja tam lubię być nieletnia ; D Najzabawniejsze jest to, że na maturkę będę leciała z paszportem...i na studia jako nieletnia...heh : )
Wacom+photoshop=<3
w sensie, tłumacz, tłumacz, ciekawe, ciekawe... z paszportem? no bo pewno wczesniej do szkoly poszla.... ja na mature poszedlem z ksiazeczka wojskowa... razz bo kurcze dowodu nie chcialo mi sie wyrabiac... a to jedyny dokument gdzie mialem pesel... razz bo w paszporcie ni mam ksiazeczka rumowska jeszcze ninja ksiazeczki nie mam wypelnionej zdjecia tez w niej nie mam... wogule na co mi ksiazeczka... tylko po to zeby lekarz sie cieszyl jak na szczepienia chodzilem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:21 am
Ozzwald ksiazeczka rumowska jeszcze ninja ksiazeczki nie mam wypelnionej zdjecia tez w niej nie mam... wogule na co mi ksiazeczka... tylko po to zeby lekarz sie cieszyl jak na szczepienia chodzilem.... w ksiazecce rumowskiej sam mozesz wpisac sobie pesel wiec do tego moga sie czepiac... tego jestem z powrotem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald EvilYuki Rynn the Vampire To tak jak ja (; Ja tam lubię być nieletnia ; D Najzabawniejsze jest to, że na maturkę będę leciała z paszportem...i na studia jako nieletnia...heh : )
Wacom+photoshop=<3
w sensie, tłumacz, tłumacz, ciekawe, ciekawe... z paszportem? no bo pewno wczesniej do szkoly poszla.... ja na mature poszedlem z ksiazeczka wojskowa... razz bo kurcze dowodu nie chcialo mi sie wyrabiac... a to jedyny dokument gdzie mialem pesel... razz bo w paszporcie ni mam ksiazeczka rumowska jeszcze ninja ksiazeczki nie mam wypelnionej zdjecia tez w niej nie mam... wogule na co mi ksiazeczka... tylko po to zeby lekarz sie cieszyl jak na szczepienia chodzilem.... na mnie brat Oli bedzie probowac szczepionki domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:23 am
Nie już, tylko w przyszłym (; ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:24 am
Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ?
rofl mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:25 am
Rynn the Vampire Nie już, tylko w przyszłym (; ... wtedy, gdy ja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:25 am
Rynn the Vampire Nie już, tylko w przyszłym (; ... no ja za swa lata xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:26 am
Julka Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ? rofl mrgreen rofl ja nie mam... *chowa kosmyki pod kartonem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:27 am
Julka Czy wszyscy maja ten sam nowy fryz ? rofl mrgreen rofl nie my jak ty... tylko wy jak ja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|