|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:09 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Ozzwald dark wampirek Ozzwald *pada na ziemie, dusi sie i krztusi* Ozzy czyżby powalił Cię geniusz Opcego? xd gorzej... prohibicje mi wprowadzili.... dzis i jutro.... też mnie to wkurzyło... stare ty nieletnia jestes... ty i tak nie mozesz pic wiec cicho siedz.... cala moja uczelnia pograzona w smutku i zadumie.... co niektorzy jada pod wawe do monopola blaugh jam nieletnia, ale to już kwestia tygodni... więc mogę pić, kutfa... xp wlasciwie nie mozesz... razz bo potrzeba do tego rowno 18 lat razz tak patrzylem na twoj rocznik i mysle ze za rok konczysz 18 a teraz tak mysle jak napisalas ze kwestia miesiecy.... i kurde coraz starszy jestem... do grobu mi coraz blizej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
To tak jak ja (; Ja tam lubię być nieletnia ; D Najzabawniejsze jest to, że na maturkę będę leciała z paszportem...i na studia jako nieletnia...heh : )
Wacom+photoshop=<3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Aidanna kusza xD mam juz 77 miejsce xd dam rade! whee No coraz lepiej biggrin Szybko lecisz do przodu smile fajnie by bylo sie dostac do pierwszej dziesiatki :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:10 am
Rynn the Vampire To tak jak ja (; Ja tam lubię być nieletnia ; D Najzabawniejsze jest to, że na maturkę będę leciała z paszportem...i na studia jako nieletnia...heh : )
Wacom+photoshop=<3
w sensie, tłumacz, tłumacz, ciekawe, ciekawe... z paszportem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:13 am
Rynn the Vampire To tak jak ja (; Ja tam lubię być nieletnia ; D Najzabawniejsze jest to, że na maturkę będę leciała z paszportem...i na studia jako nieletnia...heh : )
Wacom+photoshop=<3
jak to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Rynn the Vampire To tak jak ja (; Ja tam lubię być nieletnia ; D Najzabawniejsze jest to, że na maturkę będę leciała z paszportem...i na studia jako nieletnia...heh : )
Wacom+photoshop=<3
w sensie, tłumacz, tłumacz, ciekawe, ciekawe... z paszportem? no bo pewno wczesniej do szkoly poszla.... ja na mature poszedlem z ksiazeczka wojskowa... razz bo kurcze dowodu nie chcialo mi sie wyrabiac... a to jedyny dokument gdzie mialem pesel... razz bo w paszporcie ni mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:16 am
Ozzwald EvilYuki Rynn the Vampire To tak jak ja (; Ja tam lubię być nieletnia ; D Najzabawniejsze jest to, że na maturkę będę leciała z paszportem...i na studia jako nieletnia...heh : )
Wacom+photoshop=<3
w sensie, tłumacz, tłumacz, ciekawe, ciekawe... z paszportem? no bo pewno wczesniej do szkoly poszla.... ja na mature poszedlem z ksiazeczka wojskowa... razz bo kurcze dowodu nie chcialo mi sie wyrabiac... a to jedyny dokument gdzie mialem pesel... razz bo w paszporcie ni mam ksiazeczka rumowska jeszcze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|