|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:58 am
Aidanna Ozzwald *pada na ziemie, dusi sie i krztusi* eek nie umieraj!!!! gonk koniec jest bliski...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Juka.. łap:  Jeeeeejjjj!!! whee wydrukuje go sobie i powiesze nad biurkiem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *pada na ziemie, dusi sie i krztusi* Ozzy czyżby powalił Cię geniusz Opcego? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:59 am
dark wampirek Ozzwald *pada na ziemie, dusi sie i krztusi* Ozzy czyżby powalił Cię geniusz Opcego? xd gorzej... prohibicje mi wprowadzili.... dzis i jutro....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:00 am
EvilYuki opcy Juka.. łap:  Jeeeeejjjj!!! whee wydrukuje go sobie i powiesze nad biurkiem whee zrob sobie prasowanke na majtkach.. od wewnetrznej strony.. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:00 am
Ozzwald dark wampirek Ozzwald *pada na ziemie, dusi sie i krztusi* Ozzy czyżby powalił Cię geniusz Opcego? xd gorzej... prohibicje mi wprowadzili.... dzis i jutro.... też mnie to wkurzyło... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:01 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald *pada na ziemie, dusi sie i krztusi* eek nie umieraj!!!! gonk koniec jest bliski... crying *idzie do barku po cos mocnego i nalewa mu do ust* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:03 am
EvilYuki Ozzwald dark wampirek Ozzwald *pada na ziemie, dusi sie i krztusi* Ozzy czyżby powalił Cię geniusz Opcego? xd gorzej... prohibicje mi wprowadzili.... dzis i jutro.... też mnie to wkurzyło... stare ty nieletnia jestes... ty i tak nie mozesz pic wiec cicho siedz.... cala moja uczelnia pograzona w smutku i zadumie.... co niektorzy jada pod wawe do monopola blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:04 am
kusza xD mam juz 77 miejsce xd dam rade! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:04 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *pada na ziemie, dusi sie i krztusi* eek nie umieraj!!!! gonk koniec jest bliski... crying *idzie do barku po cos mocnego i nalewa mu do ust* ninja *przeblysk w oczach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:05 am
Aidanna kusza xD mam juz 77 miejsce xd dam rade! whee No coraz lepiej biggrin Szybko lecisz do przodu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:05 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald dark wampirek Ozzwald *pada na ziemie, dusi sie i krztusi* Ozzy czyżby powalił Cię geniusz Opcego? xd gorzej... prohibicje mi wprowadzili.... dzis i jutro.... też mnie to wkurzyło... stare ty nieletnia jestes... ty i tak nie mozesz pic wiec cicho siedz.... cala moja uczelnia pograzona w smutku i zadumie.... co niektorzy jada pod wawe do monopola blaugh jam nieletnia, ale to już kwestia tygodni... więc mogę pić, kutfa... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:06 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *pada na ziemie, dusi sie i krztusi* eek nie umieraj!!!! gonk koniec jest bliski... crying *idzie do barku po cos mocnego i nalewa mu do ust* ninja *przeblysk w oczach* *ucieka na czworakach na kanape i zerka na niego z tamtad*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:07 am
EvilYuki jam nieletnia, ale to już kwestia tygodni... więc mogę pić, kutfa... xp to sie ciesz... ja dopiero za pare miesiecy 17 crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 11:08 am
Aidanna *ucieka na czworakach na kanape i zerka na niego z tamtad* bedzie sajber... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|