|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:27 am
dark wampirek Rynn the Vampire Wampirku, a pokażesz mi jakieś przykłady? Bo ja to bym najpierw chciała zobaczyć, czy chcę..poza tym ja nie chcę rysunku mojego avka : ) wiesz co, nie pokaze Ci bo nie mam biggrin A rysunek zrobie czy tego chcesz czy nie bo szukalam celu lub tematu na rysunek od jakiegos czasu wiec wezme cokolwiek i nie musisz mi nawet placic jesli spapram robote xD powiedz tylko coz bys chciala smile ja tez chce rysunek... z Ozzem heart zbieram takie rysunki x3 od Yukis juz dostalam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Aidanna a tez kcem T-T od Beczuszki dostalam to od Ciebie tez kcem!  a ja też mogę...? whee ploooosię...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:28 am
opcy Kopciuszek cześć witam wszystkich coś sie na gaii zmieniło?? *pokazuje palcem na Rodzyna* nie wszystkie mrgreen ze co na mnie pokazujesz!? *gryzie go w palec* ze ja sie niezmienilam czy co? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:30 am
Yuki, patrz poprzedni post ^^'' Jak nie czujesz się na siłach robić fullbody to headshot czy tam waist-up też mnie ucieszy <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:33 am
Rynn the Vampire Yuki, patrz poprzedni post ^^'' Jak nie czujesz się na siłach robić fullbody to headshot czy tam waist-up też mnie ucieszy <3 a chcesz chibisia? 3nodding na siłach będę, kutfa. Mam jeden dzień wolny gratis ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:33 am
Rynn the Vampire Yuki, patrz poprzedni post ^^'' Jak nie czujesz się na siłach robić fullbody to headshot czy tam waist-up też mnie ucieszy <3 a jak w ogole nie dajesz rady to narysuj crotch-art.. mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:34 am
Aidanna opcy Kopciuszek cześć witam wszystkich coś sie na gaii zmieniło?? *pokazuje palcem na Rodzyna* nie wszystkie mrgreen ze co na mnie pokazujesz!? *gryzie go w palec* ze ja sie niezmienilam czy co? domokun ee... nie jest tak żle ja tu nie byłam całe lata świetlne whee sweatdrop i to ja napewno sie nie zmieniłam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:35 am
EvilYuki a ja też mogę...? whee ploooosię... skonczyl mi sie prad w pejncie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:37 am
opcy EvilYuki a ja też mogę...? whee ploooosię... skonczyl mi sie prad w pejncie.. nieprawda, kłamiesz crying ty draniu... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:38 am
opcy EvilYuki a ja też mogę...? whee ploooosię... skonczyl mi sie prad w pejncie.. *pac go w lep* rob fla Yuki rysunek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|