|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:38 am
opcy Aidanna opcy @Rodzyn: Snie ci sie po nocach? rofl dzien w dzien domokun dziwnym nie jest... @Bee: *pryt* dzienkju za do natacje co nie? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:39 am
Bry :3 Co tam nowego na gaii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:40 am
Omega Sun Aidanna Omega Sun Aidanna ja chcesz to mozesz mi pomoc zbobywac glosy na avi arenie ninja normalnie mam 88 miejsce blaugh a ja 12 biggrin szpan xp jak to zrobilas xD tez chce rofl nie wiem, to sie jakos samo tak zrobilo smile No i ludki z mojej friendlisty mi troszke pomogly swoimi glosami heart xp to mi tez niech pomoga xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:41 am
opcy Aidanna opcy @Rodzyn: Snie ci sie po nocach? rofl dzien w dzien domokun dziwnym nie jest... @Bee: *pryt* dzienkju za do natacje nie mogłem ci nie podac pomocnej dłoni kiedy zobaczyłem twoje wielkie dzieciece oczeta, swiecace, zobaczyłem w nich cos czego nie widziałem od dawna. Pragnienie, prawdziwą chęc, miłosc do torby, jak bym mogł ci odmowić....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:41 am
Rynn the Vampire Bry :3 Co tam nowego na gaii? ostatnio rzucili skrzydla i atrapy demonich ogonkow, kilka swietnych fryzur i nowych itemkow, no i listy otwiera sie teraz 10 dni wczesniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:42 am
Rynn the Vampire Bry :3 Co tam nowego na gaii? seks, rozwydrzenie, narkotyki... wiadomo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:43 am
Aidanna Omega Sun Aidanna szpan xp jak to zrobilas xD tez chce rofl nie wiem, to sie jakos samo tak zrobilo smile No i ludki z mojej friendlisty mi troszke pomogly swoimi glosami heart xp to mi tez niech pomoga xd to popros ich ladnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:46 am
Omega Sun Aidanna Omega Sun Aidanna szpan xp jak to zrobilas xD tez chce rofl nie wiem, to sie jakos samo tak zrobilo smile No i ludki z mojej friendlisty mi troszke pomogly swoimi glosami heart xp to mi tez niech pomoga xd to popros ich ladnie smile to tez... ale ty swoich, zeby na mnie glosowali rofl ho ho ho... jestem zla domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:47 am
Aaa, no wszystko poza hairstyle'ami wiedziałam ;3 A fryzurki fajne, fajne. Strzelę sobie z nadmiaru kasy...
Idę oblukać itemki :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:48 am
bry... Omi daj linka do tego konkursu... porozdaje troche 1 domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:51 am
Rynn the Vampire Aaa, no wszystko poza hairstyle'ami wiedziałam ;3 A fryzurki fajne, fajne. Strzelę sobie z nadmiaru kasy...
Idę oblukać itemki :3 czy mi sie zdaje czy uzylas slowa zaczynajacego si od 'nadmiar kasy'?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:53 am
opcy Rynn the Vampire Aaa, no wszystko poza hairstyle'ami wiedziałam ;3 A fryzurki fajne, fajne. Strzelę sobie z nadmiaru kasy...
Idę oblukać itemki :3 czy mi sie zdaje czy uzylas slowa zaczynajacego si od 'nadmiar kasy'? *popycha opcego* idz zebrac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:56 am
Aidanna *popycha opcego* idz zebrac ninja prosze mnie nie popychac.. to narusza moja godnosc osobista.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|