|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:29 am
Aidanna jak sie cieszy rofl mrgreen ale ja nie wiem czy moge tak na gole klaty? ninja ja tez nie wiem czy moge.. raciczki Owcy siegaja daleko.. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:29 am
Aidanna bosz.... chemia i bilogia talk2hand też nie byłam zachwycona ale skoro już przesiedziałam trzy lata w klasie o profilu biol-chem to coz innego mialam wybrac cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:32 am
dark wampirek Aidanna bosz.... chemia i bilogia talk2hand też nie byłam zachwycona ale skoro już przesiedziałam trzy lata w klasie o profilu biol-chem to coz innego mialam wybrac cool a ja sie przespisuje do klasy biol-chem... ale tylko dlatego, ze mojej klasy juz nie bedzie bo za duzo osob nie zdjae i musielismy sobie wybrac jakies inne klasy confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:32 am
opcy teraz wpadniesz w ciag.. i ostatecznie skonczysz na studiach.. ale sama tego chcialas... confused heheh nie strasz eek U mnie raczej jesli juz to przed studiami bedzie po raz drugi zaliczana matura bo niestety jednak by isc na studia trzeba jakis poziom reprezentowac lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:33 am
@Rodzyn: Snie ci sie po nocach? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:33 am
opcy Aidanna jak sie cieszy rofl mrgreen ale ja nie wiem czy moge tak na gole klaty? ninja ja tez nie wiem czy moge.. raciczki Owcy siegaja daleko.. ninja a misiek moze sie pogniewac... hmmm to co teraz... ninja *bije sie jak dork... tzn. zaczyna machac rekami i go uderza* pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:34 am
>Zakrada się pocichutku, przemieża cienie, kryje sie jak nikt inny< >podkrada się cichutko do Aidanny, tak by go nie zauwarzyła...< >Cicho ściąga spodnie .... i< . . . . . . .
>Kładzie jej tyłek na ramieniu<
Dzieńdobry Wam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:34 am
opcy @Rodzyn: Snie ci sie po nocach? rofl dzien w dzien domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:35 am
Aidanna ja chcesz to mozesz mi pomoc zbobywac glosy na avi arenie ninja normalnie mam 88 miejsce blaugh a ja 12 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:36 am
BeeWolf_san >Zakrada się pocichutku, przemieża cienie, kryje sie jak nikt inny< >podkrada się cichutko do Aidanny, tak by go nie zauwarzyła...< >Cicho ściąga spodnie .... i< . . . . . . .>Kładzie jej tyłek na ramieniu<Dzieńdobry Wam... bosz! eek co ty robisz? co!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:36 am
Aidanna opcy @Rodzyn: Snie ci sie po nocach? rofl dzien w dzien domokun dziwnym nie jest... @Bee: *pryt* dzienkju za do natacje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:37 am
Omega Sun Aidanna ja chcesz to mozesz mi pomoc zbobywac glosy na avi arenie ninja normalnie mam 88 miejsce blaugh a ja 12 biggrin szpan xp jak to zrobilas xD tez chce rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:38 am
Aidanna Omega Sun Aidanna ja chcesz to mozesz mi pomoc zbobywac glosy na avi arenie ninja normalnie mam 88 miejsce blaugh a ja 12 biggrin szpan xp jak to zrobilas xD tez chce rofl nie wiem, to sie jakos samo tak zrobilo smile No i ludki z mojej friendlisty mi troszke pomogly swoimi glosami heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|