|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:15 am
Aidanna Iael Aidanna osz! 89 miejsce... spadlam gonk w czyym?? w avi arenie ninja przedwczoraj mialam 400 ktorestam miejsce xd a teraz juz 89 whee musze sie dostac do pierwszej 10 scream cureczka, pniesz sie w gore mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:15 am
dark wampirek Aidanna ja Cie znam xd chiba... ninja I owszem skoro ja Cię kojażę to znasz biggrin Ale dawno tu mnie nie byo^^ Matury czynią cuda i przestałam byc uzależniona od netu (chwilowo) xD z czego zdawalas mature?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:17 am
zle zadane pytanie.. mialo byc: po co zdawalas mature question mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:17 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna Iael Aidanna osz! 89 miejsce... spadlam gonk w czyym?? w avi arenie ninja przedwczoraj mialam 400 ktorestam miejsce xd a teraz juz 89 whee musze sie dostac do pierwszej 10 scream cureczka, pniesz sie w gore mrgreen do poniedzialku mam czas xd 80 miejsc... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:20 am
opcy zle zadane pytanie.. mialo byc: po co zdawalas mature question mrgreen *kops go z kapcia* a ty mnie nie poprawial bo pozegnasz sie z kwiatkiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kk, to ja tam lece ciumka wam. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *kops go z kapcia* a ty mnie nie poprawial bopozegnasz sie z kwiatkiem xd boco?!? kcesz sie bic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:23 am
opcy Aidanna *kops go z kapcia* a ty mnie nie poprawial bopozegnasz sie z kwiatkiem xd boco?!? kcesz sie bic? a zebys wiedzial! tu i teraz! na gole klaty! *podchodzi do niego z bojowym nastawieniem* Paa Mamuska! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:23 am
Aidanna dark wampirek I owszem skoro ja Cię kojażę to znasz biggrin Ale dawno tu mnie nie byo^^ Matury czynią cuda i przestałam byc uzależniona od netu (chwilowo) xD z czego zdawalas mature? biologia, angielski, chemia - rozszerzone polski - podstawa smile Własnie wczoraj miałam ostatni egzamin - ustny z polaka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:24 am
~~lena-undesaid~~ kk, to ja tam lece ciumka wam. xd paaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:24 am
Aidanna a zebys wiedzial! tu i teraz! na gole klaty! *podchodzi do niego z bojowym nastawieniem* Paa Mamuska! xd no jak na gole klaty to dobrz... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:27 am
dark wampirek Aidanna dark wampirek I owszem skoro ja Cię kojażę to znasz biggrin Ale dawno tu mnie nie byo^^ Matury czynią cuda i przestałam byc uzależniona od netu (chwilowo) xD z czego zdawalas mature? biologia, angielski, chemia - rozszerzone polski - podstawa smile Własnie wczoraj miałam ostatni egzamin - ustny z polaka biggrin bosz.... chemia i bilogia talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2006 9:28 am
opcy Aidanna a zebys wiedzial! tu i teraz! na gole klaty! *podchodzi do niego z bojowym nastawieniem* Paa Mamuska! xd no jak na gole klaty to dobrz... mrgreen jak sie cieszy rofl mrgreen ale ja nie wiem czy moge tak na gole klaty? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|