|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:44 am
Autark EvilYuki Autark Karnaaa Autark *przytul do nozek Omi* a ja cos mam, a ja cos ma ... whee stare bylem pierwszy xp juz nie udawaj ,ze to gildia, kicur... xd a wlasnie ze Gildia xp chcesz sie zapisac? wink tak ,cchę być Vice Captainem. jak ja dawno tego nie mowilam 4laugh cytaciki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:45 am
Autark Karnaaa Autark *przytul do nozek Omi* a ja cos mam, a ja cos ma ... whee stare bylem pierwszy xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:45 am
Twistus bo pewnie masz miliony mulow itp 3nodding 2 glosy poszly juz :] no wlasnie w tym rzecz, ze nie mam ani jednego. Jakos nigdy nie byl potrzebny smile Dziekuje za glosy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:46 am
EvilYuki tak ,cchę być Vice Captainem. jak ja dawno tego nie mowilam 4laugh cytaciki whee kliknij ikonke Request to join mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:47 am
pani moderator sie gniewa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:47 am
Kiray tego jednak mam chwile wolnego... odemnie masz 10... a konkurencji po 1 daje mrgreen [jesli to cos da] Dziekuje heart A ja nie mam wolnego, jutro mam kolo z prawa gospodarczego... i (jak widzicie wink ) wlasnie sie ucze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:48 am
Omega Sun Twistus bo pewnie masz miliony mulow itp 3nodding 2 glosy poszly juz :] no wlasnie w tym rzecz, ze nie mam ani jednego. Jakos nigdy nie byl potrzebny smile Dziekuje za glosy heart jeszcze jeden polecial 3nodding a ja jako iz papiez bedzie przejezdzzal kolo mojej szkoly mam i czwartei i piatek wolne whee mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:49 am
Autark pani moderator sie gniewa cool jak to fajnie brzmi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:51 am
Karnaaa Autark pani moderator sie gniewa cool jak to fajnie brzmi rofl wystraszylas Yuki bo nie wyslala Requesta, przepros ja xp mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:52 am
Twistus jeszcze jeden polecial 3nodding a ja jako iz papiez bedzie przejezdzzal kolo mojej szkoly mam i czwartei i piatek wolne whee mrgreen ja mam i tak piatki wolne, wiec ustawowo wolny dzien mi wisi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:52 am
Omega Sun Kiray tego jednak mam chwile wolnego... odemnie masz 10... a konkurencji po 1 daje mrgreen [jesli to cos da] Dziekuje heart A ja nie mam wolnego, jutro mam kolo z prawa gospodarczego... i (jak widzicie wink ) wlasnie sie ucze.... no problemo.... ja moze zaczne czego sie uczyc... dla zabicia czasu mrgreen a ile avkow bierze udzial w tym konkursie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:53 am
Autark Karnaaa Autark pani moderator sie gniewa cool jak to fajnie brzmi rofl wystraszylas Yuki bo nie wyslala Requesta, przepros ja xp mrgreen Yuki ,przyloncz sie , bedzie juz trzech ludkow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:54 am
Kiray no problemo.... ja moze zaczne czego sie uczyc... dla zabicia czasu mrgreen a ile avkow bierze udzial w tym konkursie? hmm pewnie kilka tys. Musisz byc naprawde zdesperowany skoro dla zabicia czasu sie uczysz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:55 am
Omega Sun Twistus jeszcze jeden polecial 3nodding a ja jako iz papiez bedzie przejezdzzal kolo mojej szkoly mam i czwartei i piatek wolne whee mrgreen ja mam i tak piatki wolne, wiec ustawowo wolny dzien mi wisi a mi sie dzis w drodze do szkoly podobal jeden widok... park (bardzo ladny) toiki..park tojki..park...tojki tojki...pod moja szkola mnostwo tojek rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 10:59 am
Omega Sun Kiray Quote: no problemo.... ja moze zaczne czego sie uczyc... dla zabicia czasu mrgreen a ile avkow bierze udzial w tym konkursie? hmm pewnie kilka tys. Musisz byc naprawde zdesperowany skoro dla zabicia czasu sie uczysz smile hmm... to zle... bo jaka narazie dalem z 70 jedynek znaczy sie pewnie skonczy sie tym ze doczytam jakas ksiazke... ale mowie tak ze bede sie uczyl aby wkoncu sie zmusic do nauki... bo musze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|