|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 1:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 1:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 1:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 1:13 pm
to fajnie ... jak tam dzionek minol?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 1:14 pm
Karnaaa to fajnie ... jak tam dzionek minol? wlasnie wstalem, na razie nie jest zle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 1:17 pm
Autark Karnaaa to fajnie ... jak tam dzionek minol? wlasnie wstalem, na razie nie jest zle ty to masz dobrze whee tez chcem na studia , jak takie luzy bede miala whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 1:18 pm
Karnaaa Autark Karnaaa to fajnie ... jak tam dzionek minol? wlasnie wstalem, na razie nie jest zle ty to masz dobrze whee tez chcem na studia , jak takie luzy bede miala whee ta ... luzy stare luzy a studiowanie u mnie sie wykluczaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 1:24 pm
Autark Karnaaa Autark Karnaaa to fajnie ... jak tam dzionek minol? wlasnie wstalem, na razie nie jest zle ty to masz dobrze whee tez chcem na studia , jak takie luzy bede miala whee ta ... luzy stare luzy a studiowanie u mnie sie wykluczaja taa jak ja cie prawie caly czas na gai widze rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 1:25 pm
Karnaaa taa jak ja cie prawie caly czas na gai widze rolleyes marudzisz, z reszta to ze mam konto wlaczone to nie znaczy ze na Gai siedze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 1:30 pm
Autark Karnaaa taa jak ja cie prawie caly czas na gai widze rolleyes marudzisz, z reszta to ze mam konto wlaczone to nie znaczy ze na Gai siedze xp oj dobrze juz nei denerwuj sie whee kiedy zaczniesz sprzedawac swojego pacmana czy jak to sie tam pisze mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 1:32 pm
Karnaaa oj dobrze juz nei denerwuj sie whee kiedy zaczniesz sprzedawac swojego pacmana czy jak to sie tam pisze mrgreen mrgreen ludze by go nie docenili ... my precious redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 1:35 pm
Autark Karnaaa oj dobrze juz nei denerwuj sie whee kiedy zaczniesz sprzedawac swojego pacmana czy jak to sie tam pisze mrgreen mrgreen ludze by go nie docenili ... my precious redface Wszyscy by byli zachwyceni ta grafika , roznorodnosca postaci itd xd xd . Papa , tez spadam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|