|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:42 am
Twistus BeeWolf_san Twistus Omega Sun nie dostrzegasz tych innowacyjnych metod wychowawczych wink ? juz wole dziecko wychowane ala Beeczus niz obecne zioooooooooomy itp rolleyes mrgreen
Wspaniale, wybieraja mniejsze zlo... porownanie mnie do ... "Zioooommm" NIe podoba mi sie, zamkne sie w s obie i juz nigdy nie bede taki jak teraz. >zakrywa sie kapeluszem, wbija miecz w ziemie przed soba i siedzi jak budda. Nieruchomo niewinnie ale jednak dostojnie... wink < gonk czemu nie nosisz bielizny gonk rofl siadanie po turecku bez bielizny w kimonie nie jest dostojnne rofl ej no to ze nie jestes ziomem to plus *puci puci* no nie fochuj sie jak jaks panienka wink A czemu patrzysz sie w tak wulfgarny sposob na moje krocze co ? Nie nosze bo i mnie kuje... >dłubie sobie palcem w nosie<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:45 am
BeeWolf_san A czemu patrzysz sie w tak wulfgarny sposob na moje krocze co ? Nie nosze bo i mnie kuje... >dłubie sobie palcem w nosie< jak zes wywalil tego "weza"*krzztusi sie* to nie da sie go nie niezauwazyc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:48 am
Twistus BeeWolf_san A czemu patrzysz sie w tak wulfgarny sposob na moje krocze co ? Nie nosze bo i mnie kuje... >dłubie sobie palcem w nosie< jak zes wywalil tego "weza"*krzztusi sie* to nie da sie go nie niezauwazyc wink Nic nie wywalełem, zakryłem sie a ty pogladasz wstreciucho....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:50 am
BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san A czemu patrzysz sie w tak wulfgarny sposob na moje krocze co ? Nie nosze bo i mnie kuje... >dłubie sobie palcem w nosie< jak zes wywalil tego "weza"*krzztusi sie* to nie da sie go nie niezauwazyc wink Nic nie wywalełem, zakryłem sie a ty pogladasz wstreciucho.... xd wcale nie xd i tylko nie mow ze wiesz swoje wink cos wszyscy nagle zamilkli O.o wystraszyl ich Twoj "waz" *zakrztus* lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:51 am
Twistus BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san A czemu patrzysz sie w tak wulfgarny sposob na moje krocze co ? Nie nosze bo i mnie kuje... >dłubie sobie palcem w nosie< jak zes wywalil tego "weza"*krzztusi sie* to nie da sie go nie niezauwazyc wink Nic nie wywalełem, zakryłem sie a ty pogladasz wstreciucho.... xd wcale nie xd i tylko nie mow ze wiesz swoje wink cos wszyscy nagle zamilkli O.o wystraszyl ich Twoj "waz" *zakrztus* lol >scaga kimono< >siada na golasa< >wypina sie na wszystkich, <
patrzcie jak mi fajnie tyłek świeci biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:52 am
BeeWolf_san >scaga kimono< >siada na golasa< >wypina sie na wszystkich, <
patrzcie jak mi fajnie tyłek świeci biggrin ta to teraz postanowiles sie nam pokazac z lepszej strony wink ?
Hey chari 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:53 am
Twistus BeeWolf_san >scaga kimono< >siada na golasa< >wypina sie na wszystkich, <
patrzcie jak mi fajnie tyłek świeci biggrin ta to teraz postanowiles sie nam pokazac z lepszej strony wink ?
Hey chari 3nodding mrgreen Ta zebys wiedziała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:55 am
blaugh lepiejbylo w bieliznie zrobic takto prych nie ma co podziwiac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:57 am
si ja milej kapieli 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 12:19 pm
uhuhuh..
mam skrzynke na glowie! o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 12:27 pm
opcy uhuhuh.. mam skrzynke na glowie! o! kazdy ma jakies traumatyczne przezycie. Nie ma to jak inicjacja seksualna w wykonaniu dziewczyny z podworka przy uzyciu nozyczek bo nie stac ja bylo na wibrator rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 12:37 pm
Kasmizar opcy uhuhuh.. mam skrzynke na glowie! o! kazdy ma jakies traumatyczne przezycie. Nie ma to jak inicjacja seksualna w wykonaniu dziewczyny z podworka przy uzyciu nozyczek bo nie stac ja bylo na wibrator rofl gonk to zabolalo gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|