|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:25 am
EvilYuki Twistus EvilYuki ha, byłam na tym koncercie smile ale na IRE nie zostalam ;-P ha a my zalaplismy sie na koncowe Ametri i twardo do konca Iry zostalismy i bylo warto ale i tak lepsza byla sobota 4laugh heart @_@ indios bravos mhrrr heart heart happysad heart heart heart mi sie najbardziej w sobote na Agrykoli podobalo... Strachy, błoto, kałue i pogo... heart ninja nieprzepadam za strachami wole pidzame ninja kaluze...przypomina mi sie koncert piatkowy Oddzialu sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:30 am
Heeeejjjj blaugh Przyszedlem oznajmic ze jeszcze zyje rofl mmorpg'i to naprawde okropna rzecz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki wyobraź sobie, że Bee będzie Twoje dziecko bawił w przedszkolu... xd ej to nawet mogloby byc zabawne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:32 am
Twistus EvilYuki wyobraź sobie, że Bee będzie Twoje dziecko bawił w przedszkolu... xd ej to nawet mogloby byc zabawne wink a potem te dzieci będą jakieśtakie dzikie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cremmy Heeeejjjj blaugh Przyszedlem oznajmic ze jeszcze zyje rofl mmorpg'i to naprawde okropna rzecz ninja Hola Hola. Ja ciem nie widział ... od >? >Drapie sie po głowie, marszczy czoło< No od dawna smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun nie dostrzegasz tych innowacyjnych metod wychowawczych wink ? juz wole dziecko wychowane ala Beeczus niz obecne zioooooooooomy itp rolleyes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:34 am
EvilYuki Twistus EvilYuki wyobraź sobie, że Bee będzie Twoje dziecko bawił w przedszkolu... xd ej to nawet mogloby byc zabawne wink a potem te dzieci będą jakieśtakie dzikie... mrgreen czy ja wiem raczej takie z lekka Beeczkowate ale jak juz mowilam raczej zabawne by bylo no Beeczus zawsze mozesz zmienic powolanie lol lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:36 am
Twistus Omega Sun nie dostrzegasz tych innowacyjnych metod wychowawczych wink ? juz wole dziecko wychowane ala Beeczus niz obecne zioooooooooomy itp rolleyes mrgreen
Wspaniale, wybieraja mniejsze zlo... porownanie mnie do ... "Zioooommm" NIe podoba mi sie, zamkne sie w s obie i juz nigdy nie bede taki jak teraz. >zakrywa sie kapeluszem, wbija miecz w ziemie przed soba i siedzi jak budda. Nieruchomo niewinnie ale jednak dostojnie... wink <
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:39 am
BeeWolf_san Twistus Omega Sun nie dostrzegasz tych innowacyjnych metod wychowawczych wink ? juz wole dziecko wychowane ala Beeczus niz obecne zioooooooooomy itp rolleyes mrgreen
Wspaniale, wybieraja mniejsze zlo... porownanie mnie do ... "Zioooommm" NIe podoba mi sie, zamkne sie w s obie i juz nigdy nie bede taki jak teraz. >zakrywa sie kapeluszem, wbija miecz w ziemie przed soba i siedzi jak budda. Nieruchomo niewinnie ale jednak dostojnie... wink < gonk czemu nie nosisz bielizny gonk rofl siadanie po turecku bez bielizny w kimonie nie jest dostojnne rofl ej no to ze nie jestes ziomem to plus *puci puci* no nie fochuj sie jak jaks panienka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|