|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:08 am
BeeWolf_san >Obslinił Yuki jak nalerzy< Wybacz ... ;P *wyciera się* a jak teraz na coś zachoruję?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:08 am
BeeWolf_san A z kąd masz te pewnosc ? Może w gazetach sie ogłosiłe, chodziłem po ulicach, pisałem na innych forach.????
Nagroda ja i moje nowe wyrko, .... ;P
>Obslinił Yuki jak nalerzy< Wybacz ... ;Pa mozna same wyrko wink ? Przydaloby mi sie nowe smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:09 am
Omega Sun BeeWolf_san A z kąd masz te pewnosc ? Może w gazetach sie ogłosiłe, chodziłem po ulicach, pisałem na innych forach.????
Nagroda ja i moje nowe wyrko, .... ;P
>Obslinił Yuki jak nalerzy< Wybacz ... ;Pa mozna same wyrko wink ? Przydaloby mi sie nowe smile to weź mebel, ajego zostaw przed domem, niech pilnuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:10 am
EvilYuki BeeWolf_san >Obslinił Yuki jak nalerzy< Wybacz ... ;P *wyciera się* a jak teraz na coś zachoruję?! scream To znaczy, ze twoje szczepienia były o dupe potłuc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:13 am
4laugh *popiskuje wesolo* przed chwila na MTV lecialy piosenki Blog 27 i Tokio hotel oni sa boscy *rozplywa sie* 4laugh heart heart
rofl rofl rofl tak pozatym witam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:15 am
Twistus 4laugh *popiskuje wesolo* przed chwila na MTV lecialy piosenki Blog 27 i Tokio hotel oni sa boscy *rozplywa sie* 4laugh heart heart
rofl rofl rofl tak pozatym witam mrgreen eek ktos nam podmienil Twistusie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:16 am
Twistus 4laugh *popiskuje wesolo* przed chwila na MTV lecialy piosenki Blog 27 i Tokio hotel oni sa boscy *rozplywa sie* 4laugh heart heart
rofl rofl rofl tak pozatym witam mrgreen Ja wiem, ze ci troszke szajba odbija bo lato sie zblirza, cipło, ptaszki trawka ale ja sie zaczynam jednak obawiac o twoj stan psychiczny.jak moglas powiedzieć, ze sa ba=oscy sa super chiper zajebisci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:17 am
Omega Sun Twistus 4laugh *popiskuje wesolo* przed chwila na MTV lecialy piosenki Blog 27 i Tokio hotel oni sa boscy *rozplywa sie* 4laugh heart heart
rofl rofl rofl tak pozatym witam mrgreen eek ktos nam podmienil Twistusie sweatdrop ... eek ... scream masz cos do bloga albo tokio? scream to bardzo dobre i ambitne zespoly..a...a...a...a... jak jechalismy 2 tygodnie teu na juwenalia to wdzielismy pod emipikiem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka kolejke bo blog podpisywal plyty...i...i...i...i.... nie pozwolili mi wysiasc crying crying musialm pojechac na jakas COME , Huntera, Ametrie i IRe ...zamiast byc przy moich idolkach gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:18 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san >Obslinił Yuki jak nalerzy< Wybacz ... ;P *wyciera się* a jak teraz na coś zachoruję?! scream To znaczy, ze twoje szczepienia były o dupe potłuc. jakie szczepienia? gonk co to sa szczepienia? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:19 am
BeeWolf_san Twistus 4laugh *popiskuje wesolo* przed chwila na MTV lecialy piosenki Blog 27 i Tokio hotel oni sa boscy *rozplywa sie* 4laugh heart heart
rofl rofl rofl tak pozatym witam mrgreen Ja wiem, ze ci troszke szajba odbija bo lato sie zblirza, cipło, ptaszki trawka ale ja sie zaczynam jednak obawiac o twoj stan psychiczny.jak moglas powiedzieć, ze sa ba=oscy sa super chiper zajebisci. gonk wybacz wybacz jak ja tak moglam postapic jestem niegodna by ich sluchac i podziwiac gonk crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:19 am
Twistus Omega Sun Twistus 4laugh *popiskuje wesolo* przed chwila na MTV lecialy piosenki Blog 27 i Tokio hotel oni sa boscy *rozplywa sie* 4laugh heart heart
rofl rofl rofl tak pozatym witam mrgreen eek ktos nam podmienil Twistusie sweatdrop ... eek ... scream masz cos do bloga albo tokio? scream to bardzo dobre i ambitne zespoly..a...a...a...a... jak jechalismy 2 tygodnie teu na juwenalia to wdzielismy pod emipikiem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka kolejke bo blog podpisywal plyty...i...i...i...i.... nie pozwolili mi wysiasc crying crying musialm pojechac na jakas COME , Huntera, Ametrie i IRe ...zamiast byc przy moich idolkach gonk ha, byłam na tym koncercie smile ale na IRE nie zostalam ;-P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:21 am
EvilYuki ha, byłam na tym koncercie smile ale na IRE nie zostalam ;-P ha a my zalaplismy sie na koncowe Ametri i twardo do konca Iry zostalismy i bylo warto ale i tak lepsza byla sobota 4laugh heart @_@ indios bravos mhrrr heart heart happysad heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:22 am
Twistus ... eek ... scream masz cos do bloga albo tokio? scream to bardzo dobre i ambitne zespoly..a...a...a...a... jak jechalismy 2 tygodnie teu na juwenalia to wdzielismy pod emipikiem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka kolejke bo blog podpisywal plyty...i...i...i...i.... nie pozwolili mi wysiasc crying crying musialm pojechac na jakas COME , Huntera, Ametrie i IRe ...zamiast byc przy moich idolkach gonk biedactwo, chcesz o tym porozmawiac? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:23 am
Twistus EvilYuki ha, byłam na tym koncercie smile ale na IRE nie zostalam ;-P ha a my zalaplismy sie na koncowe Ametri i twardo do konca Iry zostalismy i bylo warto ale i tak lepsza byla sobota 4laugh heart @_@ indios bravos mhrrr heart heart happysad heart heart heart mi sie najbardziej w sobote na Agrykoli podobalo... Strachy, błoto, kałue i pogo... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|