|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 10:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 10:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 10:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 10:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 10:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 10:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 10:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 10:56 am
Omega Sun jak z "kastinga" to nie jestem zainteresowana blaugh To nie napewno przyjdzie całe mnostwo innych kandydatek ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 10:56 am
BeeWolf_san Jak nie prawda, to co mi za patyki wciskasz ?? chcesz byc laska ?? pocałuj mnie w nos rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 10:57 am
BeeWolf_san Omega Sun jak z "kastinga" to nie jestem zainteresowana blaugh To nie napewno przyjdzie całe mnostwo innych kandydatek ;Pno to fantastycznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:00 am
EvilYuki BeeWolf_san Jak nie prawda, to co mi za patyki wciskasz ?? chcesz byc laska ?? pocałuj mnie w nos rofl No to dawaj Nochala ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:01 am
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun jak z "kastinga" to nie jestem zainteresowana blaugh To nie napewno przyjdzie całe mnostwo innych kandydatek ;Pno to fantastycznie Niespodziewałem się takiej aprobaty z twojej strony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:01 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san Jak nie prawda, to co mi za patyki wciskasz ?? chcesz byc laska ?? pocałuj mnie w nos rofl No to dawaj Nochala ... ale nie obśliń... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:02 am
BeeWolf_san Niespodziewałem się takiej aprobaty z twojej strony. bo na razie nie ma zadnych kandydatek smile edit: a co jest nagroda w castingu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:06 am
Omega Sun BeeWolf_san Niespodziewałem się takiej aprobaty z twojej strony. bo na razie nie ma zadnych kandydatek smile edit: a co jest nagroda w castingu? A z kąd masz te pewnosc ? Może w gazetach sie ogłosiłe, chodziłem po ulicach, pisałem na innych forach.????
Nagroda ja i moje nowe wyrko, .... ;P
>Obslinił Yuki jak nalerzy< Wybacz ... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |