|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 5:38 am
Delein the Wildest Aidanna sie ciesz, ze masz juz wakacje... ja ich moge nie miec w tym roku jak bede musiala pisac komisje z chemi sweatdrop Oj komisa bedziesz miec? Az tak ciezko? Ja na koniec z chemii na 4 wyciagnelam XD wogole jakos ciezko mi idzie w liceum.... crying w 3 klasie gim na samych 4 i 5 nie liczac matmy a teraz szkoda gadac sweatdrop musze jeszcze fizyke zaliczac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 5:47 am
Aidanna Delein the Wildest Aidanna sie ciesz, ze masz juz wakacje... ja ich moge nie miec w tym roku jak bede musiala pisac komisje z chemi sweatdrop Oj komisa bedziesz miec? Az tak ciezko? Ja na koniec z chemii na 4 wyciagnelam XD wogole jakos ciezko mi idzie w liceum.... crying w 3 klasie gim na samych 4 i 5 nie liczac matmy a teraz szkoda gadac sweatdrop musze jeszcze fizyke zaliczac sweatdrop Ja zakonczylam liceum ze srednia 4,3 i jestem z siebie dumna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 6:14 am
Delein the Wildest Aidanna Delein the Wildest Aidanna sie ciesz, ze masz juz wakacje... ja ich moge nie miec w tym roku jak bede musiala pisac komisje z chemi sweatdrop Oj komisa bedziesz miec? Az tak ciezko? Ja na koniec z chemii na 4 wyciagnelam XD wogole jakos ciezko mi idzie w liceum.... crying w 3 klasie gim na samych 4 i 5 nie liczac matmy a teraz szkoda gadac sweatdrop musze jeszcze fizyke zaliczac sweatdrop Ja zakonczylam liceum ze srednia 4,3 i jestem z siebie dumna... bede dumna, jak skoncze to liceum w ogole... i mnie nie wywala za olewczy stosunek do szkoły... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 7:15 am
normalnie rzadze... mam 181 pierwsze a avi arenie na 500 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 7:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 7:42 am
Aidanna normalnie rzadze... mam 181 pierwsze a avi arenie na 500 xp nie wszystko załapałam... można jasniej? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 7:48 am
Delein the Wildest Aidanna Delein the Wildest Aidanna sie ciesz, ze masz juz wakacje... ja ich moge nie miec w tym roku jak bede musiala pisac komisje z chemi sweatdrop Oj komisa bedziesz miec? Az tak ciezko? Ja na koniec z chemii na 4 wyciagnelam XD wogole jakos ciezko mi idzie w liceum.... crying w 3 klasie gim na samych 4 i 5 nie liczac matmy a teraz szkoda gadac sweatdrop musze jeszcze fizyke zaliczac sweatdrop Ja zakonczylam liceum ze srednia 4,3 i jestem z siebie dumna... "mam tak samo jak ty" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 7:49 am
EvilYuki Aidanna normalnie rzadze... mam 181 pierwsze a avi arenie na 500 xp nie wszystko załapałam... można jasniej? xd no jest aer arena i jest avi arena... no i ja sie tam zapisalam... I mam to 181 miejsce na 500 pokazywanych x3jak bede w pierwszej 10 to moze cos wygram blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 7:51 am
Jaswinder Delein the Wildest Aidanna Delein the Wildest Aidanna sie ciesz, ze masz juz wakacje... ja ich moge nie miec w tym roku jak bede musiala pisac komisje z chemi sweatdrop Oj komisa bedziesz miec? Az tak ciezko? Ja na koniec z chemii na 4 wyciagnelam XD wogole jakos ciezko mi idzie w liceum.... crying w 3 klasie gim na samych 4 i 5 nie liczac matmy a teraz szkoda gadac sweatdrop musze jeszcze fizyke zaliczac sweatdrop Ja zakonczylam liceum ze srednia 4,3 i jestem z siebie dumna... "mam tak samo jak ty" blaugh a jak Ci szlo w pierwszej klasie liceum?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 7:54 am
Aidanna Jaswinder Delein the Wildest Aidanna Delein the Wildest Aidanna sie ciesz, ze masz juz wakacje... ja ich moge nie miec w tym roku jak bede musiala pisac komisje z chemi sweatdrop Oj komisa bedziesz miec? Az tak ciezko? Ja na koniec z chemii na 4 wyciagnelam XD wogole jakos ciezko mi idzie w liceum.... crying w 3 klasie gim na samych 4 i 5 nie liczac matmy a teraz szkoda gadac sweatdrop musze jeszcze fizyke zaliczac sweatdrop Ja zakonczylam liceum ze srednia 4,3 i jestem z siebie dumna... "mam tak samo jak ty" blaugh a jak Ci szlo w pierwszej klasie liceum? a czemu? byłam najlepsza blaugh a potem spadłam na 4 miejsce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|