|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 2:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 4:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 4:16 am
środkowe zdjecie mi sie najbardziej podoba mrgreen mimo ze tylem wink ale fajnie sie kontrastuje z tlem :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 4:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 4:53 am
Dzika zmienila ksywke xd (wlasciwie to poprawila ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 5:16 am
Aidanna Dzika zmienila ksywke xd (wlasciwie to poprawila ninja ) nie, dzika zbanowali i musiala nowe konto sobie zalozyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 5:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 5:17 am
Delein the Wildest Aidanna Dzika zmienila ksywke xd (wlasciwie to poprawila ninja ) nie, dzika zbanowali i musiala nowe konto sobie zalozyc... ahaaa.... za co Cie zbanowali? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 5:22 am
Aidanna Delein the Wildest Aidanna Dzika zmienila ksywke xd (wlasciwie to poprawila ninja ) nie, dzika zbanowali i musiala nowe konto sobie zalozyc... ahaaa.... za co Cie zbanowali? eek Za autoodswierzanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 5:24 am
Delein the Wildest Aidanna Delein the Wildest Aidanna Dzika zmienila ksywke xd (wlasciwie to poprawila ninja ) nie, dzika zbanowali i musiala nowe konto sobie zalozyc... ahaaa.... za co Cie zbanowali? eek Za autoodswierzanie. opsz.... whee ale mozna bylo sie domyslec, ze sie skumaja... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 5:26 am
Aidanna Delein the Wildest Aidanna Delein the Wildest Aidanna Dzika zmienila ksywke xd (wlasciwie to poprawila ninja ) nie, dzika zbanowali i musiala nowe konto sobie zalozyc... ahaaa.... za co Cie zbanowali? eek Za autoodswierzanie. opsz.... whee ale mozna bylo sie domyslec, ze sie skumaja... xp Tia, tylko ze mnostwo osob to robi, poza tym jak przegladalam fora, to sobie na auto ustawialam zeby nowe tematy zobaczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 5:30 am
Delein the Wildest Tia, tylko ze mnostwo osob to robi, poza tym jak przegladalam fora, to sobie na auto ustawialam zeby nowe tematy zobaczyc... a buu... whee i co... i wszystko z tamtego avka stracilas? a wogole Del... jak tam matury Ci poszly?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 5:31 am
Aidanna Delein the Wildest Tia, tylko ze mnostwo osob to robi, poza tym jak przegladalam fora, to sobie na auto ustawialam zeby nowe tematy zobaczyc... a buu... whee i co... i wszystko z tamtego avka stracilas? a wogole Del... jak tam matury Ci poszly? nu tia... A nawet nie zle, na wyniki pisemnych musze do polowy lipca czekac...no i wakacje mam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 5:35 am
Delein the Wildest Aidanna Delein the Wildest Tia, tylko ze mnostwo osob to robi, poza tym jak przegladalam fora, to sobie na auto ustawialam zeby nowe tematy zobaczyc... a buu... whee i co... i wszystko z tamtego avka stracilas? a wogole Del... jak tam matury Ci poszly? nu tia... A nawet nie zle, na wyniki pisemnych musze do polowy lipca czekac...no i wakacje mam 4laugh sie ciesz, ze masz juz wakacje... ja ich moge nie miec w tym roku jak bede musiala pisac komisje z chemi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 5:36 am
Aidanna sie ciesz, ze masz juz wakacje... ja ich moge nie miec w tym roku jak bede musiala pisac komisje z chemi sweatdrop Oj komisa bedziesz miec? Az tak ciezko? Ja na koniec z chemii na 4 wyciagnelam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|